Intel i5 6500 MSI GTX 960 Gaming 4G Sistem Toplama

Kemal Akbayrak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben oyunlarda yüksek performans için sistem topladım. Sıklıkla oynadığım oyunlar Arma 3, Euro Truck Simulator 2, GTA 5 ve CS:GO. Bu oyunlarda şu sistemle yüksek performans alabilir miyim?
Sistemin temel özellikleri:
  • İşlemci: Intel Core i5 6500 3.2 GHz Soket 1151
  • Anakart: MSI Z170A Gaming M3 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600 MHz (O.C)
  • Ekran Kartı: MSI GTX960 Gaming 4GB GDDR5 128 Bit
  • RAM: Kingston 8GB (2×4GB) DDR4 2666 MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sisteme birde rx480 eklersen şahane olur.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    211,4 KB · Görüntüleme: 129
Sizin tavsiye ettiğiniz ekran kartını inceledim. Gerçekten ekran kartı çok performanslı. Ama AMD'ye pek güvenmiyorum. Yazılım ve kullanım ömrü bakımından.
Önyargılı davranmayınız. Yazılım olarak kendilerini geliştirdiler Crimson ile neredeyse hiç bir sorunları kalmadı. Kullanım ömrü olarak neden güvenmiyorsunuz ?

Önyargılı davranmayınız. Yazılım olarak kendilerini geliştirdiler Crimson ile neredeyse hiç bir sorunları kalmadı. Kullanım ömrü olarak neden güvenmiyorsunuz ?
Ne kadar kendilerini geliştirselerde Amd NVidia ile yazılım bakımından karşılaştırılamaz. Amd r9 380 ekran kartını bazı arkadaşlarım kullanıyor ve oyunda takılmalar ve ani fps düşüşü oluyor. Ama demiyorum Amd almayın diye o da alınılacak en iyi f/p markası.

Ne kadar kendilerini geliştirselerde Amd NVidia ile yazılım bakımından karşılaştırılamaz. Amd r9 380 ekran kartını bazı arkadaşlarım kullanıyor ve oyunda takılmalar ve ani fps düşüşü oluyor. Ama demiyorum Amd almayın diye o da alınılacak en iyi f/p markası.
Şuanda hem AMD hem Nvidia ekran kartı kullanıyorum emin olunki Crimson yazılımı tıkladığınız an açılıyor Geforce Experince ise tıklıyorsun ve bekletiyor siz AMD kullanmadan şehir efsanelerine inanan kesimdensiniz sanırım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı