Intel i5 7500 ve GTX 1050 Ti Sistemin PUBG'de Takılma Sorunu

Emre6161

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2018
Mesajlar
6
Beyler 2 gün önce bir PC aldım, sırf PUBG oynamak için. Ne yazık ki PUBG oynarken 30 saniyede bir takılıyor. Gereksiz bir şekilde ve ben buna bir çözüm bulamadım. Eski PC'mı arar oldum. Simdi gelelim olaya.

PC özellik:
İşlemci: İntel i5 7500 3.4 GHz
RAM: 8 GB 2400 MHz
Ekran kartı: GTX 1050 Ti
Monitör: BENQ 75 Hz 1 ms

Benim PC bu. Abi PUBG'de takılıyor artık FPS düşmesi mi, bilmiyorum. Cok akıcı donma gibi degil zaten. 80 ile 90 arası FPS alıyorum yalnız HDMI ile monitöre bağlı acaba bir etkisi olur mu?


Bir sorum daha ekran kartımda DisplayPort ve DVI ve HDMI var ama monitörde de DMI ve HDMI var ne yapmam lazım? Eğer ki nunlar unsursa
 
Son düzenleyen: Moderatör:
7100MB yiyor en düşük ayarlarda. Videoda gördüğün gibi Medium ayarlarda bile 7900MB yiyor bu durumda senin problemin RAM'de. Yeni RAM alana kadar ayarları düşüreceksin başka çâresi yok.

şimdi gittim 16 gb yaptım aynı sorun yıne var abı bu takılma bır turlu hal olmadı abı dedıklerınızı de yaptım baska aklıma bır sey gelmıyor ve cıldırmak uzereyım
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı