Intel i7 6700K GTX 980 Ti 2-SLI Oyun Performansı

Bunu sorgulamak size düşmez. Adam konusunu açmış merak edilenleri cevaplamaya çalışmış. İsterse havadan gelsin size ne ?
Merak edilenleri cevaplamak değil daha çok egosunu tatmin etmek gibi geldi bana. Ayrıca nereden geldiğini sorgulamak bize düşmüyorsa, onu savunmakta sana düşmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi biz daha 1 tane oyun zor yüklüyoruz, sen 75-80 oyundan bahsediyorsun yok artık.
 
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Birde Minecraft testi yapabilir misin? Hem çift hem tek ekran kartıyla.
 
Abi biz daha 1 tane oyun zor yüklüyoruz, sen 75-80 oyundan bahsediyorsun yok artık.
İşe girdiğin zaman çok daha kolay bir şekilde her ne istiyorsan alabilme durumunda olabiliyorsun, o yüzden çok da şey yapma yani.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Birde Minecraft testi yapabilir misin? Hem çift hem tek ekran kartıyla.
Minecraft oyunu bende yok. İyi forumlar.

Merak edilenleri cevaplamak değil daha çok egosunu tatmin etmek gibi geldi bana. Ayrıca nereden geldiğini sorgulamak bize düşmüyorsa, onu savunmakta sana düşmez.
Bu konu başlığı altında ''ego tatmini ile ilgili bir şey bulamazsın'', ki zaten alt tarafı bir bilgisayar alarak neyin egosunu tatmin edebilirsin ki? Bilgisayar yani alt tarafı.
(Bilgisayarları çok severim küçümsemek için söylemedim bunu ama, ''TL bazında'' bilgisayarların hayatımda çok da bir etkisi yok açıkçası.)
 
Tek ekran kartıyla GTA San Andreas testide yapar mısınız istek üzerine?
GTA San Andreas oyunu benim ''en çok sevdiğim oyundur.'' Bundan sonra da hangi oyun çıkarsa çıksın, yine de benim en sevdiğim oyun GTA San Andreas olacak. Tamamdır 1440P çözünürlükte ve tek ekran kartı ile GTA San Andreas incelemesini yükleyeceğim. İyi forumlar kardeşim.
 
@can34 Acaba mesleğiniz nedir? Hizmet sektörü demişsiniz ama detaylı olarak bilgi verir misiniz?
Amacım asla kötülemek değil. Bu kadar şeyi rahatça alabiliyorsanız elinizde güçlü bir mesleğin olması gerekir. Lütfen bilgi verir misiniz? Ayrıca çalıştığınız sektörde ne kadar ücret alıyorsunuz? Asla kötülemek veya kötü bir amacım yok. Hata yaptıysam affola. İyi forumlar.
 
Acaba hangi lise ve üniversite okullarında okudunuz ?
 
Bazı arkadaşlar ego falan demiş ama maddiyat açısından bu noktaya gelmiş bir insanın internette ki bir forumda ego, yapacağı en son şey olur. Tüm yazılanları baştan sona okudum, ne güzel yardım etmeye çalışmış sorulan her soruya cevap vermiş yetmemiş gta vice city için bile üşenmemiş fps testi yapıp soran arkadaşa fotoğrafıyla beraber göndermiş. Belki çok basit bir şey ama Allah aşkına Türkiye'de kaç kişi bu adamın yaptığını yapar ? Böyle bir sistemim olsa en fazla paylaşır bir iki oyun testi yapıp atar geçerim ki çoğumuz böyle yapar. Ben kendi adıma bu arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum, internette aramadığım kaynak kalmadı saolsun bu konudaki paylaşımlarından bol bol istifade ettim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…