Intel i7 6700K GTX 980 Ti 2-SLI Oyun Performansı

Steam, Uplay, Origin herkeste var, fakat beraber aynı ortamda olup da oynamak daha zevkli.

O ne demek, anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öyle şeyler benim evde yok kardeşim. Ama ışıklandırma sistemi güzel olacak.

Projeksiyon var LG'nin, o sayılır mı ?

Sistemi alıp testleri yaptıktan sonra mevcut kasanın sağlamlığınında testini yapmayı unutmamalısın. Sonuçta o kadar para harcıyorsun sağlamlıkta önemlidir. Bir videoda görmüştüm 780T kasayı donanımlarla beraber 1. kattan aşağı atıyolar kasa sağlam kalıyordu. Mutlaka denemelisin.

Bilgilendirme için teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. Ekranda görünen FPS değerlerini hangi program ile alıyorsunuz?

Yok böyle iyi.

Bizede oradan bir emektar ekran kartı varsa gönderir misin? Şaka bir yana güzel sistem olmuş. Güle güle kullanın uzay roketinizi. Birde mario'yu yükleyip testini yapar mısın?
Steam'den Super Mario olarak arattığında bir şey gelmiyor, gelseydi satın alıp buaradan yüklemesini yapardım zaten.

Bilgilendirme için teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. Ekranda görünen FPS değerlerini hangi program ile alıyorsunuz?
MSI Afterburner yüklemen gerekiyor.

Yalıtım da yaptırsaydın, komşulardan gelen sesler seni rahatsız etmesin.

Steam yok mu arkadaşlarında? Pisletmesinler evi.
Komşu sıkıntısı olmayacak, ev müstakil. (Son ses müzik & oyun.)

Razer'in ürünlerinden memnun musunuz? Çok beğenilsede bir kaç kişi ürünlerinin güzel olmadığını sadece reklamdan ibaret olduğunu söylemekte, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Şahsen ben Razer dışında bir marka tercih etmek istemiyorum ama kararsızım, çok çeşit marka var aynı bütçede hemen hemen, sizce hangi markayı tercih etmeli? Özellikle Kraken 7.1 için iyi kulaklık değil diyorlar.. Chroma için Switchleri dandik vs.. Kararsız kaldım, siz memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…