Intel i7 7700 ve GTX 1080 Ti Sistemi Toplamak

Dostum o kadar paraya yazık olmuş. 8700K ve Z370 + GTX 1080 alsaydın o sistemin aşağı yukarı 2 katı performans alırdın. Özellikle kasa gerçekten kötü. Sistemde Everest ve Frisby önermiyoruz kalitesizler ayrıca PSU, full modüler değil. O sisteme full modüler yakışırdı. Ve SSD’yi 960 Evo alsaydın topladığın PC’de performansın doruğuna ulaşırdın. 1080 Ti bu sistemde çok gereksiz. Amacın oyun sanırım. Oyunlar için 144Hz monitör öneriyoruz. Ama aldığın kart 4K ya uygun ve 1920 x 1080p de neredeyse boşta çalışıyor. Günümüzde bırak 4K yı 2K 144Hz bile bulmak çok zor. Hatta yok sanırım. GTX 1070 bu sistemde işini çok rahat şekilde görürdü ve ayrıca 144Hz’in sefasını sürmüş olurdun. GTX 1080’e bile gerek yoktu.
GTX 1070, şu anda ki hiç bir oyunda 1080P ultra ayarlarda 144 FPS vermiyor. Ben 1070 kullanıyorum. Yanlış bilgilendirme yapmayın. 1080Tİ yerine, 1080, 7700 işlemci yerine, 8700K işlemci alınabilirdi. Everest kasa ise sisteme hakaret olmuş. Sistemi fiziksel olarak toplamadıysan geç olmadan vazgeç.

Dedikleri gibi 1080 TI gereksiz olmuş. 8700K bir işlemci olsaydı çok daha iyi olurdu. SSD olarak 960 EVO sizin için daha hayırlı olurdu. Belirtmeliyim ki kasa berbat, sosyalde "Everest" ve "Frisby" markalarını önermiyoruz. Bu sisteme gerçekten bir 144Hz yakışırdı. Olan olmuş artık almışsın hayırlısı olsun uzun yıllar kullanman dileğiyle.

Aldıysanız hayırlısı olsun artık. Arkadaşların eleştirisi sizin iyiliğiniz içindir ama artık bi önemi yok :) uzun süre sıkıntısız kullanmanız dileğiyle.
Abi çok teşekkür ederim, benim istediğim tabi ki görüşlerini öğrenmek ama sanki herifin yanında olsam bir kaşık suda boğacak. Neyse tekrardan teşekkürler :).

Arkadaşlar sistemi çoktan aldım, kasa için yapacak bir şey kalmadı. Bende 1 gün önceden konu açınca kimse cevap da veremedi doğal olarak. Yinede teşekkürler.

Hayırlı olsun. Keşke toplamadan önce iyice araştırsaydın aradığın parçaları internet üzerinden de getirebilirdin 8700k güzel giderdi sisteme.
Dostum olaylar çok ani gelişince bakmaya fırsat bulamadım, zaten foruma da 1 yıl oldu herhalde girmeyeli. Birde ben kırıp dökmekten korktuğum için hiç elleşmedim ne olur ne olmaz diye. Neyse sağlık olsun diyelim biz :). İleride zorlanınca küçük eklentiler yaparız elbet.

Dostum olaylar çok ani gelişince bakmaya fırsat bulamadım, zaten foruma da 1 yıl oldu herhalde girmeyeli. Birde ben kırıp dökmekten korktuğum için hiç elleşmedim ne olur ne olmaz diye. Neyse sağlık olsun diyelim biz :). İleride zorlanınca küçük eklentiler yaparız elbet.
Dostum zaten sıkma canını bende o da yok pentiım g4560'a bile razıyım. :D Güle güle kullan. Darısı başıma. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı