i7 7700 ve GTX 1080 Sistem Toplama

Önemli değil. Yaşamazsın. İntel'in soğutucuları bence bilgisayarın sadece kapanmamasını sağlıyor ama genelde işlemcinin ısısını çok düşürmüyor. İşlemci 60 70 dereceyi görüyorsa 5 6 derece kadar anca düşürüyor. Ama ayrıca güçlü bir hava soğutma alırsan OverClock bile yapabilirsin.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen, "K" serisi bir işlemci ve "Z" serisi bir anakart olmadan O.C yapılamıyor.

tabiki okudum fakat bir sorum olacak ses muhabbeti çok önemlimidir? sonucta kulaklik takiyoruz ben butcemi biraz zorlayarak topladim sogutucu almama cok gerek varmidir?
Kasayı nereye koyacağınıza bağlı biraz da, rahatsız olmazsanız bir sıkıntı olmaz. Çok sesli gelirse değiştirebilirsiniz zor bir işlem değil.

öncelikle önerileriniz icin tesekkur ederim ryzen istemememin sebebi oyun odakli bir sistem olacagi
Hocam bu sistemi ortalama ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsunuz, eğer en az 2 yıl kullanmayı düşünüyorsanız Ryzen tercih etmediğiniz için pişman olursunuz çünkü UE4'den sonra yeni çıkan oyunlar çoklu çekirdeğe yüklenecek ve 7700 Ryzen'in gerisinde kalacaktır. Burada o kadar insan bağıra çağıra boşu boşuna Ryzen alın demiyor yani hiç bilgisi olmayan bir insan bile der ki bu kadar adam şunu alın diyor herhalde bir bildikleri var der. Bence bu kadar da "Fanboy" olmaya gerek yok.

Hocam bu sistemi ortalama ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsunuz, eğer en az 2 yıl kullanmayı düşünüyorsanız Ryzen tercih etmediğiniz için pişman olursunuz çünkü UE4'den sonra yeni çıkan oyunlar çoklu çekirdeğe yüklenecek ve 7700 Ryzen'in gerisinde kalacaktır. Burada o kadar insan bağıra çağıra boşu boşuna Ryzen alın demiyor yani hiç bilgisi olmayan bir insan bile der ki bu kadar adam şunu alın diyor herhalde bir bildikleri var der. Bence bu kadar da "Fanboy" olmaya gerek yok.
Merhaba tekrardan ilk defa iyi bir sistem toplayacagim ve intel kullanip öneren çok arkadasim var ve ryzenin render da daha iyi intelin ise oyunlarda daha iyi oldugunu bircok yerden duydum bu yüzden intel tercih ettim. Ama önerinizi dikkate alacagim tesekkurler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı