Intel i7 9700k ve RTX 2080 Sistem

Xalionis

Hectopat
Yer
Antalya
• Intel 9. Nesil i7 9700k İşlemci (Alındı)
• Msı Z390 Tomahawk Anakart (Alındı)
• Gskill 2x8 3000,Mhz TridentZ RGB RAM (Alındı)
• Cooler Master Master Lıquid Lite 240 Sıvı Soğutma (Alındı)
• Xigmatek Tauro 700W PSU (Daha önce alınmıştı sıfır şekilde duruyor.)
•MSI RTX 2080 Trio (Siparişi verildi bekleniyor.)

Şuan bu parçalar alınmış durumda elimde SSD ve HDD mevcut. Bütçe artık bitmek üzere ve kasa için çok bir bütçem kalmadı maksimum 300-400 arası bir kasa almam gerekiyor.

Kasa olarak;

PowerBoost X-53 RGB Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

Bu kasayı buldum ama hiç bir yerde inceleme vs veya dış boyutları hariç işlevsel özellikleriyle ilgili bir bilgi bulamadım. Bana kasa konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teşekkürler bende görmüştüm ve hoşumada gitmişti herhangi bir sıkıntı çıkarmaz dimi parçaların sığmaması gibi özellikle sıvı soğutmayı üst bölüme takmak istiyorum.
Almak istediğiniz kasanın kendi sitesinden özelliklerine bakarsanız eğer radyatör desteğinin nerede ve kaç mm olduğunu görürsünüz. Bu sayede başkasına sormadan kendiniz öğrenebilirsiniz.

MB511 RGB
Yalnız almaya karar verirseniz arayıp sorun ellerinde var mıymış, kaç günde gelir diye.
MB511 (Tek fanlı ve pleksi pencereli versiyon.)

Nanokatalog düşünmüyorum ya adamlar zaten amazondan getirtiyor.Kasayı kesinleştirebilirsem yurtdışından alacaksam da kendim almayı tercih ederim.
LIAN LI Lancool One Digital Black
Bu kasa çok hoşuma gitti ama kargodan dolayı çok tuzlu oluyor.Onun haricinde Phanteks Eclipse P350X ikinci sırada şuanda.

Almak istediğiniz kasanın kendi sitesinden özelliklerine bakarsanız eğer radyatör desteğinin nerede ve kaç mm olduğunu görürsünüz. Bu sayede başkasına sormadan kendiniz öğrenebilirsiniz.

Bazı kasaların yok mesela ilk post da paylaştığım kasa gibi o yüzden sormuştum teşekkürler yinede.
Güncelleme:

Arkadaşlar kasayı halletim siparişimi verdim.Ancak ekran kartında amazon sıkıntı çıkardı dün siparişi para çekemediği için iptal etti ancak katta fazladan 1000 tl gibi bir bütçe vardı.Kullandığım kart garanti banka kartı bankayı aradım amazonla görüştüm herhangi bir sorun gözükmüyor bu arada amazon.com site.Bu sorunu nasıl çözebilirim veya şöyle bir şansım var newegg den trio modeli değil duke modelini alabilirim.Bu iki model alasında çok fark yok sanırım ne düşüyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinirim.
Konuyu güncellemeyi unutmuşum.Aklıma geldi eklemek istedim.Sistem 2,5 aydır sorunsuz çalışıyor.
5a3Nl5.jpg
0Ra06Y.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı