Intel mi Ryzen mi?

Yegane amacınız oyunsa İntel daha mantıklı. Ama ben video çekerim, video düzenlerim vs. derseniz Ryzen daha iyi bir tercih. 10. nesil İntel işlemciler büyük bir atılım yaptı.

Yegane amacınız oyunsa Intel daha mantıklı. Ama ben video çekerim, video düzenlerim vs. derseniz Ryzen daha iyi bir tercih. 10. nesil Intel işlemciler büyük bir atılım yaptı.

Ya şimdi kanka ben oyun oynayacağım genellikle video yayında çekebilirim Ryzen almayı düşünüyorum ama bayağı Intel kullanan gördüm şimdi Ryzen'i alıp da pişman olmak hiç istemiyorum.

i3 10100, aşağı yukarı R3 3300X ile denk bir CPU. Ayrıca R3 serisine ve heleki R3 3300X'ten daha az ısınıyor. Benim tavsiyem i3 10100 ve H410 anakart almanız. Aceleniz yoksa i3 10100F'yi de bekleyebilirsiniz. Dahili GPU içermediğinden daha uygun fiyatlı olacağını düşünüyorum.

AMD çok başarılı. Çoklu çekirdek olayı ile, insanları bir yandan oyun deneyimi sunarken diğer yandan render kalitesi ile ayakta alkışlatıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı