Intel Pentium 4'le XP'den Daha Stabil Çalışan Bir İşletim Sistemi Windows 8

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her zaman bir lafın arkasına sığınır illegal işler yapan kişiler. Humble Bundle'da 8 oyun 5 dolarken neredeydiniz? BF 3 gibi güncel oyun bile varken... Steam indirimlerini takip edin, serial alın. Mesela GTA'nın tüm oyunları bir arada 10 dolardı bir ara Steam'de. Ya da Green Man Gaming vb. yerlerden key satın al. GTA Completed Edition bir ara 12 dolardı mesela. Ben de öğrenciyim, forumlardaki birçok kişi öğrenci. Bu arkadaşlar para biriktirip de satın alıyor donanımları, oyunları... Siz de illegal 300 GB arşiv ile övünüp daha sonra da Windows 8'e laf atıyorsunuz. :) Örneğin bir araç düşünün. Wolswagen Golf diyelim. Bir standart versiyon vardır, bir de full paket bulunanı atıyorum. İşte o standart Windows 7, full paket 8'dir. Yani fazlası vardır, eksiği yoktur. :)

Bu indirimden çok oyun aldım ben. Virüs yok dert yok. CS ve TMNT Mutant Melee dışında korsan oyunum yok ama virüs derdim de kalmadı :D Korsan bilgisayarı çok bozuyor çok.

Öğrenciyim , haklısın 130 liralık oyunun her birine ücret ödeyemedim.
Öğrenciyim , çünkü senin kullandığın 1920x1080 lik atıyorum GTX765m lik bilgisayardan alamadım :)
Öğrenciyim , ancak senin ezdiğin bilgisayarla övdüğün oyunların herbirini 1280x1024 de 45 fps de oynadım.

Haklısın , çünkü hırsızlık yapıp 300GB lık arşivi yapımcıların emeğine bakmadan yani orijinal oyun alamadan oynamaya kalkıştım. Bunu güzel ülkemin güzel vergi ekleyen insanlarına söyleyin. Oyun herkesin alabileceği fiyatta olsaydı kim almazdı? Ha ekran kartı güncellemeyi biliyorum. :)

Bahanelerin ardına sığınıyorsun. Steam indirimlerinde oyunlar 130 TL değil 13 TL idi. Hele ki bir Humble indirimi vardı ki 8 tane hepsi AAA oyun sadece 5 dolara, hatta 4.8 dolara satıldı ki o zamanlar dolar 2 TL bile değildi.
Bana o bilgisayar hediye geldi. Hediye geldi çünkü canla başla çalıştım. Köpek gibi çalışıyorum 300 GB'lık oyun arşivi yapmak yerine. Ha korsan oyun arşivi ben de yaptım. Zamanında 500 GB oyun arşivim vardı ama arşiv sistemim şöyleydi: Oyun + Son güncellemesi + son güncellemeye uygun Crack. Yani bunda bile bir prensip ve emek vardı. Steam gelince korsan oyunlarımı istek listesine ekledim. Her indirimde bana mail gelir istek listenizdeki oyun indirimde diye. 5 dolar verir alırım. Öyle öyle arşivi sildim.

Eziklik edebiyatına hiç girmeyelim. 2005'te Formula 1'de başladığım garsonluk kariyerime bir girersem çıkamayız :)

Konuyu hortlatmış gibi olmasın ama bizim okuldaki bilgisayarlarda da pentium 4 var ve windows 7'de düzgün çalışmıyorlar, kasmalar, donmalar yaşanıyordu. Windows 8 kurarak halloldu. Eski halinden eser kalmadı. Kesinlikle işe yarıyor.

Merhabalar, daha önceden takip ediyordum fakat üye olamamıştım . Bu konuyu okuduktan sonra benim de yorum yazma hakkım var diye düşündüm . Geçen yıl denemek amaçlı XP ' den 7 ' ye geçtim. Sürücüleri yükledikten sonra eskiye dönmek içimden gelmedi . Kurduğum sistem ise ninemin zamanından kalma diye tabir edebileceğimiz türden . Fazla uzun yazıp da sıkmak istemem lakin küçük ve yeni başlayan birisiyim ( 9 . Sınıftayım ) . İlk izlenimlerim nadiren çıldırtsa bile iyi yönde. Sizinle birlikte olmayı arzuluyorum , bilgiyi paylaştığınız için teşekkür ederim ve son olarak ben de pc alacağım az kaldı. Farkındayım dalga geçilecek durumumun olduğunu.

Sistem
P4 1.8 GHz
512 mb ram
fx 5200 ekran kartı
80 gb hdd
Türkçem iyi değil bu yüzden hata ettiysem affola .

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyuna karşı olduklarını belirtmiş bazı arkadaşlar. Haklısınız doğru birşey değil ve emeğe saygısızlık ama benim merak ettiğim; bu arkadaşların kullandıkları tüm programlar lisanslı ya da ücretli alınmış programlar mı? Ya da hepiniz evinizde orjinal aldığınız Bluray'leri mi izliyorsunuz? MP3'lere ne demeli

Bahanelerin ardına sığınıyorsun. Steam indirimlerinde oyunlar 130 TL değil 13 TL idi. Hele ki bir Humble indirimi vardı ki 8 tane hepsi AAA oyun sadece 5 dolara, hatta 4.8 dolara satıldı ki o zamanlar dolar 2 TL bile değildi.
Bana o bilgisayar hediye geldi. Hediye geldi çünkü canla başla çalıştım. Köpek gibi çalışıyorum 300 GB'lık oyun arşivi yapmak yerine. Ha korsan oyun arşivi ben de yaptım. Zamanında 500 GB oyun arşivim vardı ama arşiv sistemim şöyleydi: Oyun + Son güncellemesi + son güncellemeye uygun Crack. Yani bunda bile bir prensip ve emek vardı. Steam gelince korsan oyunlarımı istek listesine ekledim. Her indirimde bana mail gelir istek listenizdeki oyun indirimde diye. 5 dolar verir alırım. Öyle öyle arşivi sildim.
Eziklik edebiyatına hiç girmeyelim. 2005'te Formula 1'de başladığım garsonluk kariyerime bir girersem çıkamayız :)

Kesinlikle eziklik edebiyatı taraftarı değilim bende recep abi.
Aral game de yaklaşık 2 yıl promotörlük yaptım media markt ta.
Biz de 179 liralık oyunları 80 liradan sattık.
Ancak 2 bölüm açık toplam 11 bölümlük olan oyunlar. Ben dün satışa çıkmış oyunları 5 dolardan hiç görmedim.(Ellerinde patladıysa, yada görsel ve kurgu açısından kötü ise ayrı) Bekleyeceksin 2 yıl sonra 5 dolara alırsın :)
Mesele (meclis dışı tabi ki) ''köpek gibi çalışmak'' değil. Mesele yurt dışında atıyorum 200£ olan bir oyun. İnsanların maaşı ne kadar 1200£ 200£ verip alıyor.
Türkiye de ne kadar maaş alınır 843 lira asgari ücret.
200£ ödeyip alma şansı var mı?
İnsanlar bu ülkede yurt dışında çöpe attıkları bilgisayarları satın alabilmek için 1 ay çalışmak zorunda. Ha yeterlimi değil. 549 liraya da işletim sistemi almak zorunda. Mümkün değil bu şekilde teknolojide eşit şartlarda olmamız. Korsan Türkiye de meşrudur, kimse kusura bakmasın.
Forumda istersen gösterebilirim 160 tl bütçeye bilgisayar toplamaya çalışan insanlar var. Adamların 2 paket sigara parası.
Yahu en basitinden şunu söyleyip çokta uzatmayacağım.
Senin asgari ücretin, avrupalı bir ailenin köpek bakımına harcadığı paradan 26 tl daha düşük.
Ezik edebiyatı yapmasın hiç kimse. Çünkü gerçekten ezik bir milletiz. (Yukarıda saydıklarım çerçevesinde)

Windows 8 e gelince harika bir işletim sistemi laf yok. Ancak parası da harika. Orta düzey ekran kartı fiyatına :)

İyi forumlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı