Intel Pentium 4'le XP'den Daha Stabil Çalışan Bir İşletim Sistemi Windows 8

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiye yeni kurulmaz diye bir kural yok. Windows 8 gibi, SSD gibi son teknoloji ürünleri eski sistemleri canlandırmak için birebirdir. 2 GB ve üstü RAM + çift çekirdek varsa Windows 8 32 bit kurulmalı. 4 GB ve üstü RAM'de iste Windows 8 64 bit. 1 GB RAM olan sistemlerde de Windows 8 32 bit denenebilir. Deneyip olumlu sonuç alan arkadaşlarımız olmuştu.
Tabiki de deneyip görülecek şeyler.Mesela P4 3 GHz 1 GB DDR Ram ile Windows 7 kullanan var.
Ama bence tek çekirdekin hakkı XP'dir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın son_goku , isminizi bilmediğimden goku diye hitap edeceğim ...
Goku bey , bende eski sistemime windows 8 kurdum ve bir dünya sorun yaşadım ...
Bu beni salak mı yapar ? Şizofren mi ? ...
Bu da bir forum kuralımıdır ?

Mesajlarımda virgül ve noktadan önce boşluk bırakırım ...
İmla kuralları da bunu gerektirir ...
Lütfen mesajlarımı düzenlemeyi bırak , kendine eziyet ediyorsun ...
Ayrıca smiley :D , bir yazı karakteri veya eki değildir ... Cümle içinde istenilen yerde isenildiği kadar kullanılabilir ...
Yukarıdaki satırıma bir gülücük daha ekleyerek örnek vermek gerekir ise ;

Ayrıca smiley :D , bir yazı karakteri veya eki değildir :D ... Cümle içinde istenilen yerde isenildiği kadar kullanılabilir ...
Gülücük noktadan önce ise ''Ayrıca smiley , bir yazı karakteri veya eki değildir :D ...'' burada noktadan bir önce kurulan cümle için gülünmüş veya tebessüm edilmiştir ...
Sen bu smileyimi tutupda noktaların ardına koyarsan , bir sonraki cümle veya kelime için gülmüş veya sırıtmış olacağım ...

Kendinden daha üst moderatör ve yöneticiler ile görüş , bir daha asla benim doğru kullandığım noktalar ve virgüller ile oynama ... Yanlış veya hatalı bir şey görülür ise bırak onlar ilgilensin ... Noktadan önce gülücük konuldu diye de forum cezası verilmez , kafana göre iş yapma ... Bırak hangi kelimemi veya cümlemi tebessüm ile yazdıysam ''smiley'' onda kalsın sayın goku ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın son_goku , isminizi bilmediğimden goku diye hitap edeceğim ...
Goku bey , bende eski sistemime windows 8 kurdum ve bir dünya sorun yaşadım ...
Bu beni salak mı yapar ? Şizofren mi ? ...
Bu da bir forum kuralımıdır ?

Mesajlarımda virgül ve noktadan önce boşluk bırakırım ...
İmla kuralları da bunu gerektirir ...
Lütfen mesajlarımı düzenlemeyi bırak , kendine eziyet ediyorsun ...
Ayrıca smiley :D , bir yazı karakteri veya eki değildir ... Cümle içinde istenilen yerde isenildiği kadar kullanılabilir ...
Yukarıdaki satırıma bir gülücük daha ekleyerek örnek vermek gerekir ise ;

Ayrıca smiley :D , bir yazı karakteri veya eki değildir :D ... Cümle içinde istenilen yerde isenildiği kadar kullanılabilir ...
Gülücük noktadan önce ise ''Ayrıca smiley :D , bir yazı karakteri veya eki değildir :D ...'' burada noktadan bir önce kurulan cümle için gülünmüş veya tebessüm edilmiştir ...
Sen bu smileyimi tutupda noktaların ardına koyarsan , bir sonraki cümle veya kelime için gülmüş veya sırıtmış olacağım ...

Kendinden daha üst moderatör ve yöneticiler ile görüş , bir daha asla benim doğru kullandığım noktalar ve virgüller ile oynama ... Yanlış veya hatalı bir şey görülür ise bırak onlar ilgilensin ... Noktadan önce gülücük konuldu diye de forum cezası verilmez , kafana göre iş yapma ... Bırak hangi kelimemi veya cümlemi tebessüm ile yazdıysam ''smiley'' onda kalsın sayın goku ...
Kullanılan ifadelerin yeri cümlelerin anlamını bozmakta, aşırı kullanıldığında b*k etmektedir. Birde 3 noktanın (...) kullanımı konusunda ciddi sıkıntılarınız olduğunu görmekteyim.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Windows 7 en stabil halindeyken bile, en iyisi XP diyen arkadaşlar vardı bu hala da devam ediyor. Bazı insanlar gelişime kendini kapatıyor. Windows 8, 7'nin alt yapısının geliştirilmiş versiyonudur. Yani 7'de çalışan bir oyunun 8'de çalışması %99'dur. Zaten çalışmazsa da Recep Baltaş'ın açtığı bir konu vardı. 8'de çalıştıramadığınız oyunları çalıştırmak için. Yani demek istediğim şu ki, isteyen istediği işletim sistemini kullansın. Bana bunlar para kazandırmaz lakin gelip de, "Yok 8 oyun açmıyor.", "Yok en iyisi XP" gibi şeylerle de gelmeyin bana. Bana değil bütün bilgisayardan üst seviye anlayan kişilere. Fikirleriniz nedeniyle de bu forumda hiçbir zaman ceza almaz veya hesabınızdan olmazsınız.

Mirkan beye gelince, bu forumda konu içeriği ve konu başlıklarını Türkçe kurallarına uyacak şekilde düzenlemekle görevlendirildim ve bu işi ücretli olarak yapıyorum. Üç noktanın kullanıldığı yerler bellidir. Bunun dışına aşırı şekilde çıkmak noktalama hatasıdır fakat ben yine de hiçbir şekilde noktalamaları değiştirmedim sizin. Ayrı yazılan kelimeleri bitiş yazıyorsunuz bazen veya virgül ve üç nokta öncesi boşluk bırakıyorsunuz. Yanıtlarınızı 3-4 defa düzenledikten sonra 1 gün ceza verdim. Bu cezayı ağır olarak görüyorsanız forumda bu sebeplerden başka yöneticilerin verdiği cezaları ve günlerini size gösterebilirim.

Kullanılan ifadelerin yeri cümlelerin anlamını bozmakta, aşırı kullanıldığında b*k etmektedir. Birde 3 noktanın (...) kullanımı konusunda ciddi sıkıntılarınız olduğunu görmekteyim.

Örnek gösterebilirmisiniz ? ...
Üç noktadan bahsetmiştim , eroin gibi bağımlılık yapıyor :D ...
Umarım sizin için cümlenin anlamı bozulmadı ...

Örnek gösterebilirmisiniz ? ...
Üç noktadan bahsetmiştim , eroin gibi bağımlılık yapıyor :D ...
Umarım sizin için cümlenin anlamı bozulmadı ...

5jra6Gk.png

NgX49NV.png

Mirkan beye gelince, bu forumda konu içeriği ve konu başlıklarını Türkçe kurallarına uyacak şekilde düzenlemekle görevlendirildim ve bu işi ücretli olarak yapıyorum. Üç noktanın kullanıldığı yerler bellidir. Bunun dışına aşırı şekilde çıkmak noktalama hatasıdır fakat ben yine de hiçbir şekilde noktalamaları değiştirmedim sizin. Ayrı yazılan kelimeleri bitiş yazıyorsunuz bazen veya virgül ve üç nokta öncesi boşluk bırakıyorsunuz. Yanıtlarınızı 3-4 defa düzenledikten sonra 1 gün ceza verdim. Bu cezayı ağır olarak görüyorsanız forumda bu sebeplerden başka yöneticilerin verdiği cezaları ve günlerini size gösterebilirim.

Sayın son_goku , dikkat ederseniz anlaşılabilir yazmaya oldukça dikkat ediyorum ... Ablam Türk dili ve edebiyatı öğretmeni , ayrıca Osmanlıca dersleri de veriyor ... Kendisine sorduğumda da aynı cevabı verdi , virgül ve nokta kelimeye asla birleşik yazılmaz ... Ben tahsilli bir insan değilim , hayat şartları okumama müsaade etmedi fakat bunu bilmeyecek kadarda bilgisiz değilim ...
Açıklamanız için teşekkür ederim , doğrusu sizin bildiğiniz gibi olsa dahi lütfen düzeltmeyiniz ... Cidden rahatsızlık duyuyorum ...
Üç nokta hususunda ne derseniz haklısınız , bu çok kötü bir alışkanlık oldu ... Telefonda ve mesajlaşma programlarında da bu noktaları kullanıyorum ... Ayrı yazılan hiç bir kelimeyi bitişik yazmadım ...

- - - Güncellendi - - -

Gösterebilirmisiniz birleşik yazılır ...
Tutupda birleşik yazılmaz haklısınız ...
Bir tek o uygunsuz ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı