Intel Q9550 sistem toplanır mı?

Ardastyle

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar COVID-19'dan dolayı evlere kapandığımız için bilgisayar toplayacakların hayalleri suya düştü. Benim konuma gelirsek, Gigabyte-GA-G41MT-D3. anakartım var ve PC'ye çok büyük paralar (2,5K ve üstü) harcamak istemiyorum. O yüzden mevcut anarkartımın limitlerini zorlamak istiyorum. Fakat anakartım 4 GB RAM üstü deskeklemiyor o yüzden öneri yazacaklar RAM yazmazlarsa sevinirim. Anakartın benim için en üst kalitesi şöyle:

(Altındaki 287 dolar yazısına takılmayın Türkiye'de 250-350 bulunabilir.)
(Ben 2 fanlı almayı planlıyorum tabii bulabilirsem)
SSD siden öneri bekliyorum.
kasa:POWER BOOST VK-1630 500W Kırmızı Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA.
(Öneriye göre değişebilir.)

Yani anakartımla uyumlu Intel Q 9550'den daha güçlü bir Q serisi olmayan işlemci önerecek varsa yazabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xeon E5450 alabilirsin anakartının desteklediğine eminsen. Ama en fazla 5 FPS falan oynar arada ve ayrıca Xeon'lar ısınır ve fazla güç çeker. Q9550 civarı bir Q serisinden bir işlemci alabilirsin. Tam performans istiyorsan güncel R3 1200AF gücünde (en az) bir sisteme geçmen lazım

Hocam anakartınız arızalı değilse 8 GB DDR3 RAM destekliyor.

Anakartı modlayamam yüksek ihtimal ama işlemci 750 Ti'ı besleyemiyor mu?
Bazı G41'lerde microcode'lu BIOS atılarak Xeon'a uygun hale gelebiliyor neyse 750Ti mesela RDR2'yi açabilir ama bu sistemde Q9550'den dolayı oynayamazsınız (işlemci ağırlıklı oyunlarda darboğaz yaşarsın onun dışında sorun yok)

Arkadaşlar COVID-19'dan dolayı evlere kapandığımız için bilgisayar toplayacakların hayalleri suya düştü. Benim konuma gelirsek, Gigabyte-GA-G41MT-D3. anakartım var ve PC'ye çok büyük paralar (2,5K ve üstü) harcamak istemiyorum. O yüzden mevcut anarkartımın limitlerini zorlamak istiyorum. Fakat anakartım 4 GB RAM üstü deskeklemiyor o yüzden öneri yazacaklar RAM yazmazlarsa sevinirim. Anakartın benim için en üst kalitesi şöyle:

(Altındaki 287 dolar yazısına takılmayın Türkiye'de 250-350 bulunabilir.)
(Ben 2 fanlı almayı planlıyorum tabii bulabilirsem)
SSD siden öneri bekliyorum.
kasa:POWER BOOST VK-1630 500W Kırmızı Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA.
(Öneriye göre değişebilir.)

Yani anakartımla uyumlu Intel Q 9550'den daha güçlü bir Q serisi olmayan işlemci önerecek varsa yazabilir.
4GB RAM ile pek bir şey yapamazsın. Sana tavsiyem ucuz bir H55 anakart ve 80TL fiyata X3440 işlemci al. Böylece hem işlemci daha güçlü olur hem de 8 veya 16GB RAM takabilirsin.

Kasayı da şu modelle değiştir. Kasa pek iyi değil ama içindeki PSU kaliteli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı