Intel Quad-Core Sistem için Windows 7 vs 10

luffyman06

Kilopat
Intel Quad-Core 4 çekirdekli 2.66 GHz işlemci,
Foxconn G41-MXE anakart K mı v mi emin değilim.
1 GB NVIDIA ekran kartı GT 405
4 GB RAM
Şu anda Win 7 kullanıyorum takılmalar yapıyor, bazen oyunlarda kasma sizce hangisini kullanmalıyım?
Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarla ilgili sıkıntınız varsa zaten ekran kartınız baya düşük, sebebi büyük ihtimalle işletim sisteminden değil, ekran kartındandır.

Onun haricinde genel olarak bir yavaşlık söz konusu varsa bile 7 üstü işletim sistemlerinde daha ağır olacağını düşünüyorum 7 kalmak en mantıklısı gibi. Tabi yine deneyerek de bunu görebilirsiniz, kimseye kesin sonuçlar veremeyiz.

Ben de hemen hemen o ayardaki bilgisayarım için Windows 10 Kullanıyorum. O bilgisayar xp ile windows 10 arasındaki işletim sistemleri kullandım ve en iyi Windows 10. Stabilite konusunda daha iyi ve daha az başın ağrır. Sonradan çıkar işletim sistemi her zaman öncekine göre daha ağır olduğu algısı yanlış bilgisizce söyleniyor. Optimizasyon farklılıklarını bilmeden yorum yapmış bazı arkadaşlar. Aslında bakarsan sistemin için Windows 10 iyidir ancak kasma sorunlarının çoğu senin sistemin parçalarından ötürü bu da ayrı bir konu...

Teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için ben bi deneyeyim windows 10 u.Bu anakart ve işlemciye hangi ekran kartını önerirsiniz?
8GB RAM takviyesi yapmanızı öneririm, Ekran kartı olarak İkinci el RX 460 veya GTX 750 Tİ alabilirsiniz. Ayrıca SSD'niz yoksa 120GB veya 240GB SSD almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı