Intel SSD mi, Samsung SSD mi?

• Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.748
  • Etiketler
    ssd
S

Silinen üye 94679

Ziyaretçi
Merhaba,

Bu monitörle birlikte GTX 1060 ve i5 7600k barındıran sistemime artık bir SSD de almak istiyorum. ASUS 27" VG278QR 0,5Ms 165Hz Full HD HDMI DP FreeSync/G-Sync Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar

Almayı düşündüğüm SSD'leri şu şekilde paylaşıyorum:

1- Samsung 1TB 860 QVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD - Vatan Bilgisayar

2- Intel Ssd 660p Ssdpeknw010t8x1 Ng80 Pcıe 40.00 Nand - n11.com

-anakartım Z270 Gaming M3, Intel SSD için uygun mudur?

Nasıl oluyor da hızı Samsung'a göre 3.5 kat daha hızlı olan Intel SSD, 300TL daha ucuza bulunuyor? Donanımıma hangisini takmalıyım, acaba Intel SSD'sinin bilmediğim bir dezavantajı mı var? Yardımcı olursanız senivirim. İnceleme videolarını izledim, normal bir SSD gibi incelenmiş, beni şaşırtansa fiyatı.

Ayrıca başta monitör paylaştım, fiyatı ortalama 2.500TL olan daha iyi verim alabileceğim başka monitör varsa önerilerinize acıgım.

Intel günlük kullanımda gayet iyi fakat büyük boyutlu dosyaları aktarırken bir müddet sonra aktarım hızı HDD'lerden bile yavaş oluyor. Linus şu videoda neden ucuz olduğunu anlatıyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Silinen üye 94679, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı