İntel ve Nvdia Sistem önerileri Bütçe=4000-4400TL

Anakart gereksiz derecede pahalı, msi z97 gaming 5 ile değiştirmeni tavsiye ederim. Oradan kurtaracağın parayla da kasayı değiştir. Corsair ve Cooler Master kaliteli markalardır.
Teşekkürler değerlendireceğim.

Bu arada bazı arkadaşlar RAM in olmadığını fark etmiştir.
RAM i daha önceden almıştım 2133Mhz RipjawsX CL11 2x4 çift modül RAM [CL11 xD]

Sistemin amacı oyunsa R9 290x alın . Anakart Z97 Gaming 5 veya Gaming 3 ile değiştirin .
Hiçbiri stokta yok stoğa gelince kararımı değiştirebilirim.Çok sabırsız olduğum için ve ROG hayranı olduğum için anakartı çok sevdim ve stokta kalan gigabyte dışındaki tek z97 anakart bu.
Ekran kartına geldiğimizde ise tercihinizi değerlendireceğim.

Şunun gibi yaparsan gayet iyi olur:
tavs.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum ve 2TB sata 3.0 harddiski 1tb a düşürdüm Anakartı MSİ Gaming 3 yaptım.
Fakat aklıma Msata SSD mi SATA SSD mi sorusu takıldı fiyat farkı 40 tl civarında msata pahalı düşünceleriniz neler?

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum ve 2TB sata 3.0 harddiski 1tb a düşürdüm Anakartı MSİ Gaming 3 yaptım.
Fakat aklıma Msata SSD mi SATA SSD mi sorusu takıldı fiyat farkı 40 tl civarında msata pahalı düşünceleriniz neler?
Gaming 3 değil 5 yap, olur da bir gün SLI düşünürsen Gaming 3'te SLI desteği yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı