Intel vs AMD

Abi yorumlara baktım, bir kısmı AMD savunuyor bir kısmı İntel savunuyor. Emin olun AMD ve İNTEL yönetimleri bile bu kadar savunmuyorlardır.
Ya genel yargı AMD işlemci Oyun tarafında çok güçlü, intel işlemci render vs. durumlarında güçlü. Ama paranız varsa şahsen inteli tercih etmenizi öneririm ben

Herşey paraya bakar o bütçeye en iyi f/p işlemci neyse o alınır yani atıyorum paranız hem Ryzen 3 e herhangi bir modedline yetiyordur hem de herhangi bir İ3 modeline yetiyordur İntel daha performanslıdır onu alırsın.Bütçen fazladır herhangi bir Ryzen 7 alacaksındır aynı bütçedeki İ7 den iyidir Ryzen 7 alırsın.Herşey bütçeye bağlı.

Herşey paraya bakar o bütçeye en iyi f/p işlemci neyse o alınır yani atıyorum paranız hem Ryzen 3 e herhangi bir modedline yetiyordur hem de herhangi bir İ3 modeline yetiyordur İntel daha performanslıdır onu alırsın.Bütçen fazladır herhangi bir Ryzen 7 alacaksındır aynı bütçedeki İ7 den iyidir Ryzen 7 alırsın.Herşey bütçeye bağlı.
Olay bu işte

Bu fiyatlarda biraz daha beklenip Intel tarafından i5-12500h işlemcili laptoplar piyasaya sürülmeye başladı. Daha fiyat performans laptopları alınabilir. Özellikle 12500h 3060 versiyonları DDR5 RAM'ler ile mükemmel performans veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı