Intel vs Ryzen

İki taraftan herhangi birinin her halükarda üstünlüğü söz konusu değil. Yani bana kalırsa bunun net bir cevabı yok. Bütçeye göre bazen AMD fiyat performans ürün sahibidir bazen Intel. Ne olursa olsun AMD veya Intel alayım gibi bir düşünce mantıklı değil.
 
İkisi de dünya devi, ileri teknolojileri üreten büyük firmalar. Dünyanın ta bir ucunda üçüncü dünya ülkesinde yaşayan birileri olumsuz bir şeyler söyledi diye başlarına bir şey geleceğini de pek zannetmiyorum.
Tavşan, dağ misali.
Tavşanın dağa zarar verme olasılığı bile daha yüksek öyle söyleyim.
 
Oyunda Intel, yayın-render işlerinde AMD çok tartışmaya gerek yok 2 firma da bize para vermiyor hangisi bütçenize F/P geliyorsa onu alın.

Oyunda Intel geri planda şu an.
 
Şu tartışma çıkaran konu başlığını haftalık görüyoruz. Olmadan yapamıyoruz.

Her ikisi de şu an soket olarak önü kapalı, ayrıca i3 ve i5 tarafında fiyat avantajı olduğu için bu şartlarda Intel tercih edilebilir. Yoksa hem güç hem verimlilik konusunda AMD rakibinin eline verdi diyebiliriz.
 
Intel bazı yerlerde AMD'nin önüne geçse de 64 bit olan ilk işlemci, açılan davalar gibi nedenlerden dolayı AMD'yi savunuyorum. Hem Intel hem de Nvidia AMD'nin savaş verdiği 2 büyük marka. Intel'i geçmeyi denerken Nvidia'yı da geçmeye çalışıyor ve bunu en kısa sürede en yenilikçi teknolojilerle yapması lazım. Bilmiyorum, adamlar çok iş yapıyor...
 

Geri
Yukarı