Ryzen vs Intel

@kino da biliyor, yaptigi karsilastirmanin yanlış oldugunu fakat onceki mesajlara bakarsan birin Ryzen 7 Intel'e fark atar dedi. O yuzden oyle bir karsilastirma yapti.
Siz nerden biliyorsunuz hocam belki arkadaş başka bir şeyi amaçlıyordu, bence kendisini kendi açıklaması gerek. Yaptığı karşılaştırma saçmaydı.

Siz nerden biliyorsunuz hocam belki arkadaş başka bir şeyi amaçlıyordu, bence kendisini kendi açıklaması gerek. Yaptığı karşılaştırma saçmaydı.

Neden başka bir şeyi amaçlayayım? İşlemcileri modelleri yerine 3-5-7 diye sınıflandıranların donanım bilgisi Turbox ayarındadır, ciddiye alınmazlar. Onların anlayacağı karşılaştırmalar da böyle olur.

Siz nereden biliyorsunuz hocam belki arkadaş başka bir şeyi amaçlıyordu, bence kendisini kendi açıklaması gerek. Yaptığı karşılaştırma saçmaydı.

Arkadaşın çoğu kişiden daha çok donanım bilgisi varken böyle karşılaştırma apması aşırı saçma olurdu. Eski yorumalrını okursanız ironi olduğunu anlarsınız.

Arkadaş "genel" konuşmuş. Ben de rastgele bir Ryzen 7 ve Intel seçtim.

Size suç bulmuyorum ama yine de arkadaşa uymayın hocam, Sosyal'de başka insanları yanıltabilir bu görsel. 1. Nesil Ryzen'i 12. nesille aynı senede çıktı sananlar falan olur o yüzden toksiklik yapan insanlara rağmen son nesilleri karşılaştırarak durumu anlatmak, insanlar ne kadar cahil olsa da daha doğru bir yöntem olur. :)

Bu tartışmalar cidden çok sıkmaya başladı, bütçe, bütçe, bütçe... Fanboyluk yapmadan (sizi kast etmiyorum.) bütçe neye yetiyorsa hangisi fiyat performans ise onu alın, ha AMD ha Intel, ikisi kendi çapında iyi zaten, hangisi fiyat performans ve uygun ise onu almanız en güzeli.

Keşke (!) koysaymışsınız o zaman.

Ryzen 7'nin tüm Intel işlemcilere fark attığını kendisi iddia etmiş herhangi bir kaynak göstermeden. O kişiyi alıntılayıp sorular sormanız daha doğru olur diye düşünüyorum. Ben yalnızca tek bir görsel ile ona yanıt verdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı