İnternet 100Mbps vermiyor

Eyüp Ahmet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi akşamlar. Eve internet bağlatalı çok olmadı. 24 Mbps'den başladım, 20-21 alıyordu. Modem salonda, ben odamdayım, hemen dibi yani. Şimdi 100'e çıkardım hızı. PC'de 77 falan oldu testte en fazla. Telefonda kaç çıkar bilmiyorum. Neden böyle? 100 hızın tamamını nasıl alırım? Modemim de yeni, güzel.

Altyapınızı sorgulayıp maksimum kaç Mbps alacağınızı öğrenin. Eğer VDSL hat kullanıyorsanız büyük ihtimal maksimum 77Mbps alırsınız. Bazı kişiler VDSL'de 100Mbps sorunsuz alabiliyor. Bu durum tamamen altyapıya bağlı. Altyapı kapasitesini aşan internet paketi kullandığınız için kopma, yavaşlama gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.

Merhaba, iyi akşamlar. Eve internet bağlatalı çok olmadı. 24 Mbps'den başladım, 20-21 alıyordu. Modem salonda, ben odamdayım, hemen dibi yani. Şimdi 100'e çıkardım hızı. PC'de 77 falan oldu testte en fazla. Telefonda kaç çıkar bilmiyorum. Neden böyle? 100 hızın tamamını nasıl alırım? Modemim de yeni, güzel.

Paketinizde 100'e kadar gibi bir ifade olabilir. Ben bu sebepten dolayı 50'lik internette 32 alıyorum.

Wi-Fi mi kullanıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam büyük harf ve noktalama işaretlerine dikkat ederseniz sevinirim uyarı almamanız için.
Hocam çok teşekkür ederim forumda öyle çok şeyler yazamıyorum. O yüzden bilmiyorum kuralları

Wi-Fi mi kullanıyorsunuz?
Evet

Hocam bizde TT 200 MB fiber var ama arada 290 görüyor neden sadece meraktan sordum.
Bilmiyorum ama çok iyi

Paketinizde 100'e kadar gibi bir ifade olabilir. Ben bu sebepten dolayı 50'lik internette 32 alıyorum.
Maalesef yok

Altyapınızı sorgulayıp maksimum kaç Mbps alacağınızı öğrenin. Eğer VDSL hat kullanıyorsanız büyük ihtimal maksimum 77Mbps alırsınız. Bazı kişiler VDSL'de 100Mbps sorunsuz alabili
Altyapınızı sorgulayıp maksimum kaç Mbps alacağınızı öğrenin. Eğer VDSL hat kullanıyorsanız büyük ihtimal maksimum 77Mbps alırsınız. Bazı kişiler VDSL'de 100Mbps sorunsuz alabiliyor. Bu durum tamamen altyapıya bağlı. Altyapı kapasitesini aşan internet paketi kullandığınız için kopma, yavaşlama gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.

Fiber yapacaklarmış ama şuan ne altyapısı var bilmiyorum
yor. Bu durum tamamen altyapıya bağlı. Altyapı kapasitesini aşan internet paketi kullandığınız için kopma, yavaşlama gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.

http://

Altyapınız vdsl ise alamazsınız bizimde vdsl 98 mbps destekliyor ancak 100 alamıyoz 60 veriyor rezillikten başka bişey değil yıl olmuş 2025 hala vdsl kullanıyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı