İnternet 5 dakikada bir kesiliyor

Daha fazla  
Son 7 gündür takip etmekteyim bu sıkıntımı ve 7 günün her akşam üstüne doğru saat 19:01 olduğunda modemin bütün ışıkları yanık ve çalışır bir vaziyette olduğunu görüyorum. Yalnız her 5 dakikada bir internet bağlantısını alamamaktayım. Telefondan bakınca Wi-Fi kısmında internet kullanılamıyor demekte ünlem ve Wi-Fi simgesi ile karşılaşmaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uydunet kullanıyorum veya diğer ortak adıyla kablonet müşteri hizmetleri ile irtibata geçemedim çünkü bu aralar biraz meşgulüm ama yarin veya en kısa zamanda onlarla yüz yüze konuşmayı planlıyorum benim sıkıntım bu ve ben bu modemi 3 yıldır kullanmaktayım eski evde böyle bir problemim yoktu yeni taşındığım için en fazla 2 ay olmuştur kurulumu bu aralar sıkıntıya girdi böyle nedense bilmiyorum kabloları vs hepsi yeni yapıldı kurulum başarılı olmuştu

İlk Adım Olarak Hata İnternet Sağlayıcınızın Problemi Olarak Gözüküyor.

İnternet Sağlayıcınız İle İletişime Geçin.

Bende de aynı sanırım yalnızca akşam olunca kesilme oluyor belirli saatler gibi sanki ışıklar sönüyor sonra ışıklar geliyor bende internet kırmızı oluyor sonrada oda yeşil oluyor.Sorun sizde de aynı mı ?

Not:Bende yalnızca akşamları oluyor.

İlk Adım Olarak Hata İnternet Sağlayıcınızın Problemi Olarak Gözüküyor

İnternet Sağlayıcınız İle İletişime Geçin
Teşekkürler.
Bende de aynı sanırım yalnızca akşam olunca kesilme oluyor belirli saatler gibi sanki ışıklar sönüyor sonra ışıklar geliyor bende internet kırmızı oluyor sonrada oda yeşil oluyor.Sorun sizde de aynı mı ?

Not:Bende yalnızca akşamları oluyor.
Sorunlarımız farklı benim ışıklarım yanıyor ama 5 dakikda bir gidip geliyor bazen 5 dakika gidiyor 30 dakika kullanabiliyorum ne kadar saçma ve garip ışıkları yanıyor bağlantı vermiyor gibi ve saat 19:01 olunca 7 gün kontrol ettim gerçekten inanmak çok zor

Uydunet kullanıyorum veya diğer ortak adıyla kablonet müşteri hizmetleri ile irtibata geçemedim çünkü bu aralar biraz meşgulüm ama yarin veya en kısa zamanda onlarla yüz yüze konuşmayı planlıyorum benim sıkıntım bu ve ben bu modemi 3 yıldır kullanmaktayım eski evde böyle bir problemim yoktu yeni taşındığım için en fazla 2 ay olmuştur kurulumu bu aralar sıkıntıya girdi böyle nedense bilmiyorum kabloları vs hepsi yeni yapıldı kurulum başarılı olmuştu
Sanırım sorun internet sağlayıcınız ile ilgili. Öüşteri hizmetlerini aramanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı