İnternet 5 kat hızlandı

Bir tek ben de düşüş var herhalde, normal de 25 Mbps kullanıyorum. Gerçi ben de sürekli düşüyor, daha öncesinde de konu açmıştım bununla ilgili. :D

Screenshot_1.png

@kerb Ethernet ile deneme yaptığımda normalde olması gereken hızları aldım. Geçici bir hız artışı da olabilir kullanıcı genelinde. Benim hız zaten fazla olduğu için bu tür dalgalanmaları fark edemiyorum uzun zamandır. :)
Ben de normalde 100 Mbit kullandığım için pek fark edemedim. Geçen akşamki yurtdışı çıkış probleminden sonra bir Speedtest yapayayım dedim acaba bizim internette mi problem var diye o ara fark ettim.
Bir tek ben de düşüş var herhalde, normal de 25 Mbps kullanıyorum. Gerçi ben de sürekli düşüyor, daha öncesinde de konu açmıştım bununla ilgili. :D

Eki Görüntüle 1178482
Ben hala 6 Mbps alıyorum.
VDSL ya da ADSL ise normaldir. Fiber ancak bu hızlara çıkabilir.

Kanka bende bursadayım ve bende de bu şekilde ben 100/10 paket aldım şu an 10 kat hızlı kullanıyorum :D çok iyi bir şey.

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    14,9 KB · Görüntüleme: 58
  • unknown.png
    unknown.png
    42,7 KB · Görüntüleme: 61
İnternet sebepsizce hızlandı. Az önce başka oyun indirirken 7mb/sn indiriyordu dedim ne oluyor hemen indi sonrasında buna başladım bununda hızı başladığımdan beri böyle normalde internetim 1.8/mb indiriyor sabahtan beri indirdiğim şeyler dakikalar içinde iniyor bir sıkıntı yoktur değil mi?

Eki Görüntüle 1178433
Bana arkadaşımada bu oldu 2.5'den 7.5 oldu kullanıyor. TTNet mi kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı