İnternet ankastre bağlantısı

Tabiki başvuru yapıldı ve internet var sorun sizde diyorlar., Hangi kabloyu kullanmalıyım bilemedim.

Başvurduğum internet Turknet bu arada.
İnternet servis sağlayıcınız neden bağlantı yapmıyor? Bildiğim kadarıyla abonelik başvurularında ilk kurulumu yapmaları gerekiyor.
 
İnternet servis sağlayıcınız neden bağlantı yapmıyor? Bildiğim kadarıyla abonelik başvurularında ilk kurulumu yapmaları gerekiyor.
Gerizekalı Turknet biz yapamadık elektrikçi çağırın dedi ve gitti, olmaz ise tekrar çagıracağım.
Siz bağlantıyı yaptınız mı? TT'nin bıraktığı etiketlemeye ait porta bağlantı sağlamanız gerek.
Turknet neden öyle bir şey bırakmış ki, bir de ben o kablo mavi beyaz diye ayarlamaları ona göre yaptım, mavi ile turuncu kabloyu bağlasam sorun çıkar mı?
 
Nasıl yapamıyorlar? Yapamadığı halde kurulum ücreti isterlerse ayrı bir durum oluşur.
TurkNet neden öyle bir şey bırakmış ki, bir de ben o kablo mavi beyaz diye ayarlamaları ona göre yaptım, mavi ile turuncu kabloyu bağlasam sorun çıkar mı?

Modeminize hangi renkler bağlıysa o renkleri kullanmalısınız. Mavi ve kahverengi bağlıysa, o renkleri aynen kullanın.
 
@Tortue ile aynı fikirdeyim.Bence Türknet'i arayarak gelen ekibin kurulum yapmadan gittiğini belirtin.İnternet servis sağlayıcıları genel olarak ilk kurulum ücretini tüketiciye yansıtıyor.Buna rağmen neden sizi uğraştırıyorlar?
 
@Tortue ile aynı fikirdeyim. Bence TurkNet'i arayarak gelen ekibin kurulum yapmadan gittiğini belirtin. İnternet servis sağlayıcıları genel olarak ilk kurulum ücretini tüketiciye yansıtıyor. Buna rağmen neden sizi uğraştırıyorlar?

Millenicom'da bir benzerini yaşadım ve şu an benden kurulum ücreti almaya çalışıyorlar mesela. Ama yedirmem, alamazlar o parayı çünkü kurulumu ben yaptım onlar değil.
 
Olay artık siz yapamadınız ama ben yapacağıma geldi zaten, ankastrede bıraktıkları bağlantı mavi beyaz diye ben de modeme takılan Jack girişine sadece mavi beyaz baglatmıştım elektrikçide. Bu sıkıntı yaratır ise bizim iş yarına kalır.
 
Daha 1 ay önce bağladım internetimi. O iki kablo kesinlikle sana ait o kabloyu alıp bağla ankastreye.
Eğer kanıt istersen evinde olan 2 kabloya baktığında aynı renkleri görürsün.
 
Tamamdır bağlantı geldi. Turknet in yapamadığını yaptım. Şimdi bir de benden kurulum ücretini isterler.
 

Geri
Yukarı