İnternet bağlantısı kopma sorunu

SucreR

Centipat
Merhaba, bilgisayarım laptop ve 1 ya da 2 saatte bir bağlantı kopuyor, bağlantıyı kesip tekrar bağlanıyorum geliyor. Sonra tekrar kopuyor. Biraz internette araştırdım bazı yollar denedim olmadı belki Wi-Fi kartıyla ilgili bir şey olabilirmiş, teknik konulardan pek anlamıyorum. Wi-Fi kartımın Driver'ini bulabildiğim en günceliyle karşılaştırdım. Şu anda güncel olduğunu sanıyorum.

Daha sonra bir virüsün de sebep olabileceğini öğrendim ve halihazırda bir program kullanmadığım için güvenli modda combofix ile tarattım. Sonuçlarından ne çıktı ne bitti bu konuyuda anlayan biri değilim zaten. Bir de musallat.exe virüsü varmış, aygıt yöneticisine falan giremiyordum ama onu da zaten kendi silme programı varmış, onunla sildim. Aslında onun neden olabileceğini düşünmüştüm ama dediğim gibi sorun devam etti. Bu arada kablolu bağlantı dahi yapsam bu kopma sorunuyla karşılaşıyorum.

Türk Telekom kullanıcısıyım ve defalarca aramama rağmen hiçbir sorun olmadığını söylediler. Modem firmasıyla da görüştürdüler onlarda bir problem göremediklerini söylüyorlar. Bu sorun uzun zamandır var ama bir ay öncesine kadar laptop kullanma ihtiyacı duymadığım için unutmuştum.

Bu konuda ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı