İnternet bağlantısı kopma sorunu

Rames Player

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarda gezinirken aniden siteler açılmamaya başlıyor, internet bağlı görünüyor ama internet olmuyor, hiçbir şey açılmıyor. Sonra uçak modunu açıp kapatınca düzeliyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta tatildeydim yeni geldim yazlıktan, sabahtan beri 10-15 dakika da bir dsl bağlantı ışığım gidip gelmeye başladı sabah ttnet i aradığımda oradaki bayan bana modem hatası olduğunu bizim tarafımızdan hiç bir sorunun olmadığını söyleyerek zte şirketine pasladı (modemim zte zxv10 w300) orayı aradığımda ise eski bir model olarak garanti kapsamı dışında olduğunu söyleyerek yardımcı olamayacağını söyledi ve her ikisi de yeni vdsl modem almamı gerektiğini söyledi.
Az evvel yine aradım Hatice isimli bayan sağolsun sorunu gördü, İnternet bağlantıma bir ayar çekti 10 dakikadır kopma yaşamadım. Bir sorun olursa yine buraya yazacağım.
19:30 itibari ile yine internetim gitti bu sefer arıza kaydı oluşturuldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı