Çözüldü İnternet bağlantısı kopuyor ve DSL uyarısı geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yukionii

Picopat
Daha fazla  
Az önce bir anda Wi-Fi bağlantım kesildi. Telefondaydım ve girmek istediğim sitede DSL bağlantısı yok uyarısı geldi. Wi-Fi'de oturum açın bildirimi falan da gelince kalktım gittim Wi-Fi'nin yanına kapatıp açtım. Kutsal yöntemle düzelmedi :( . Tekrar kapattım bu sefer bağlı olduğu iki kabloyu da çıkartıp taktım, açtım ve öndeki ışıklar tam yansın diye bekledim. Baktım DSL ve Wi-Fi ışığında sıkıntı var kablolarla biraz daha oynadım, sonunda düzeldi. Bu sıkıntının sebebi ne olabilir arkadaşlar?
Edit: Türk Telekom kullanıcısıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
5 Senedir aralıksız o interneti kullanıyorsanız olabilir bu tür şeyler fatura yenilenince gelmesi gerek gelmez ise teknik servise başvurun tam sorunu onlar belirtir.

Fatura güncellemek ne demek? Daha bu ayı ödeyeli 1 hafta olmadı da.

Sözleşmeniz. Sözleşme süreniz bittince bu tür olaylar olabiliyor en iyi cevap seçeneğini seçerseniz sevinirim :)
Az önce bir anda Wi-Fi bağlantım kesildi. Telefondaydım ve girmek istediğim sitede DSL bağlantısı yok uyarısı geldi. Wi-Fi'de oturum açın bildirimi falan da gelince kalktım gittim Wi-Fi'nin yanına kapatıp açtım. Kutsal yöntemle düzelmedi :( .Tekrar kapattım bu sefer bağlı olduğu iki kabloyu da çıkartıp taktım, açtım ve öndeki ışıklar tam yansın diye bekledim. Baktım DSL ve Wi-Fi ışığında sıkıntı var kablolarla biraz daha oynadım, sonunda düzeldi. Bu sıkıntının sebebi ne olabilir arkadaşlar?
Edit: Türk Telekom kullanıcısıyım.

Önce müşteri temsilcisini arayın internetinizi kaç yıldır normal şekilde kullanıyorsunuz?

5 Senedir aralıksız o interneti kullanıyorsanız olabilir bu tür şeyler fatura yenilenince gelmesi gerek gelmez ise teknik servise başvurun tam sorunu onlar belirtir.

Fatura güncellemek ne demek? Daha bu ayı ödeyeli 1 hafta olmadı da.

Sözleşmeniz. Sözleşme süreniz bittince bu tür olaylar olabiliyor en iyi cevap seçeneğini seçerseniz sevinirim :)

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı