İnternet bağlantısı var ama Google açılmıyor

Buraksenol2004

Decapat
Merhaba! Bir iki gündür olmaya başladı daha önce yoktu bir şey de yapmadık ama evin internetine bağlıyken sadece Google'da internet bağlantısı yok yazıyor. Kendi mobil internetimi kullanmak zorunda kalıyorum ve istediğim şeyi yazdıktan sonra evin internetine bağlanabiliyorum mesela "Technopat forum" yazmak için kendi internetimi kullandım şimdi. Bunu yazarken ve yayınlarken ev internetine bağlıyım bunun dışında WhatsApp'tır oyundur evin internetiyle oynayabiliyorum bu durumun fazla uzamaması için bildiklerinizi paylaşır mısınız?
Not: Bu Google Chrome'da da geçerli

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüzünü incelemekte fayda var. Lan aygıtlarına bakın tanımadığınız kişiler bağlı mı veya bağlanmış mı? Sizden habersiz internetinizi kullanırlar size de kullandırtmazlar o yüzden modem arayüz şifresini de değiştirmek gerekli bu çok önemli. Tanımadığınız aygıtlara MAC filtre ile ban atın.

Sonra chrome verileri temizleme var ayarlar kısmında bir sıfırlayın. Ardından DNS ve IP yenileyin eğer bilmiyorsanız .bat dosyası şeklinde paylaşıyım buyur buradan indirebilirsin. Bunu çalıştırınca DNS IP resetliyor tüm bunları yaptıktan sonra ağa tekrar bağlanıp internet durumunuzu kontrol edin.

Cevaplar için teşekkürler ama işe yaramadı ben bu sorunu hem bilgisayarda hemde xiaomi telefonumda yaşıyorum hepsini telefondan yazdım
Başka çözüm önerileriniz var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı