IP'den ban yemezsin. Kafelerde hile kullansalar bile sana yansayacağını sanmam. Bizde skin changer kullanıp ban yiyen oldu ama bizlere ucu değmedi.CS-GO'yu ben internet kafede oynuyorum.
Hile açan da oluyor internette görüyorum denk de geliyorum. Hatta VAC yediğini biliyorum.
IP'den dolayı ben etkilenir miyim? VAC yer miyim?
Overwatch banları ile VAC banları aynı şey değil. Birde kolay kolay ban yemeniz söz konusu değil, hile kullanan siz değilseniz, size yansıyacağını düşünmüyorum.Genelde VAC çok yüksek oranla Overwatch üzerinden yeniyor. Eğer siz hile kullanmıyor iseniz ban yiyeceğinizi düşünmüyorum. Fakat her internet kafe'de oyun oynamanızı tavsiye etmem. Eğer siz kaliteli ve kurumsal bir internet kafe'de oynarsanız elbet sorun çıkmaz sizin için. Ama gidipte ucuz diye kurumsal olmayan içerisi küfürden geçilmeyen bir yerde girerseniz, hesabınız bile çalınabilir. İyi internet kafelerin fiyatları saat başı 5 liradan fazla olabiliyor ama verdikleri hizmet ve ekipman sistem de iyi oluyor. Her internet kafede oyun oynanmaz maalesef. Kendi hesabımı çaldırmıştım lol hesabımı.
Hayır yemezsiniz.CS-GO'yu ben internet kafede oynuyorum.
Hile açan da oluyor internette görüyorum denk de geliyorum. Hatta VAC yediğini biliyorum.
IP'den dolayı ben etkilenir miyim? VAC yer miyim?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.