İnternet çok yavaş

Ayewun

Hectopat
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İnternet hızım gerçekten çok yavaş. Ne bu sitede ne de başka sitelerde bir şey açabiliyorum. Ama televizyonda fena çekmiyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Kullandığın sistemin özelliklerini ve internete ne ile bağlandığını (Wi-Fi veya ethernet) belirt. Sürücü ile ilgili bir sorun var mı yok mu ondan emin olalım sürücüyü güncelleyerek. Ayrıca Complete Internet Repair ile onarım yapmayı dene: Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı

Diğer cihazlarda da sorun var mı? Ek olarak Speedtest değerlerini paylaş üstte belirtildiği gibi.

Speedtest yaptığınızda değerler ne durumda?
O da yapılmıyor. Siteye bağlanamıyorum. Burası da çok zor açılıyor.
Kullandığın sistemin özelliklerini ve internete ne ile bağlandığını (Wi-Fi veya ethernet) belirt. Sürücü ile ilgili bir sorun var mı yok mu ondan emin olalım sürücüyü güncelleyerek. Ayrıca Complete Internet Repair ile onarım yapmayı dene: Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı

Diğer cihazlarda da sorun var mı? Ek olarak Speedtest değerlerini paylaş üstte belirtildiği gibi.
Kablonet. Zaten insanlar Kablonet'in çok kötü olduğunu söylüyorlar.

O da yapılmıyor. Siteye bağlanamıyorum. Burası da çok zor açılıyor.

Kablonet kötü değildir normalde ama arkadaşın dediği gibi müşteri hizmetlerini bir arayın.

Kablonet'i sormuyorum, bilgisayarının özelliklerini ve internete ne ile bağlandığını soruyorum. Ne ile bağlanıyorsun derken Wi-Fi mı yoksa ethernet ile (kabloyla) mı? Ayrıca bu sorunu başka cihazlarda yaşıyor musun? Telefonunda var mı bu sorun mesela yoksa sadece bilgisayarında mı var?

Kablonet'i sormuyorum, bilgisayarının özelliklerini ve internete ne ile bağlandığını soruyorum. Ne ile bağlanıyorsun derken Wi-Fi mı yoksa ethernet ile (kabloyla) mı? Ayrıca bu sorunu başka cihazlarda yaşıyor musun? Telefonunda var mı bu sorun mesela yoksa sadece bilgisayarında mı var?
WI-FI. Telefonumda da oluyor ancak bu kadar değil

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı