O da yapılmıyor. Siteye bağlanamıyorum. Burası da çok zor açılıyor.Speedtest yaptığınızda değerler ne durumda?
Kablonet. Zaten insanlar Kablonet'in çok kötü olduğunu söylüyorlar.Kullandığın sistemin özelliklerini ve internete ne ile bağlandığını (Wi-Fi veya ethernet) belirt. Sürücü ile ilgili bir sorun var mı yok mu ondan emin olalım sürücüyü güncelleyerek. Ayrıca Complete Internet Repair ile onarım yapmayı dene: Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı
Diğer cihazlarda da sorun var mı? Ek olarak Speedtest değerlerini paylaş üstte belirtildiği gibi.
O da yapılmıyor. Siteye bağlanamıyorum. Burası da çok zor açılıyor.
Kablonet. Zaten insanlar Kablonet'in çok kötü olduğunu söylüyorlar.
Kablonet'i sormuyorum, bilgisayarının özelliklerini ve internete ne ile bağlandığını soruyorum. Ne ile bağlanıyorsun derken Wi-Fi mı yoksa ethernet ile (kabloyla) mı? Ayrıca bu sorunu başka cihazlarda yaşıyor musun? Telefonunda var mı bu sorun mesela yoksa sadece bilgisayarında mı var?Kablonet. Zaten insanlar Kablonet'in çok kötü olduğunu söylüyorlar.
WI-FI. Telefonumda da oluyor ancak bu kadar değilKablonet'i sormuyorum, bilgisayarının özelliklerini ve internete ne ile bağlandığını soruyorum. Ne ile bağlanıyorsun derken Wi-Fi mı yoksa ethernet ile (kabloyla) mı? Ayrıca bu sorunu başka cihazlarda yaşıyor musun? Telefonunda var mı bu sorun mesela yoksa sadece bilgisayarında mı var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.