Ben de geçen hafta geçtim, 250 TL olmuş fiyatı, önümüzdeki hafta tekrar Türk Telekom'a geçeceğim sanırım.Dün TurkNet'e geçtik ve altyapımız 73Mbps destekliyor bizde o kadar hız alıyoruz peki 75 download 8 upload iyi midir bu konular hakkında pek bilgim yok o yüzden soruyorum.
Full HD'mi? Çok rahat kasmadan 4K 60fps video bile oynatır bu hız.İyi tabi daha ne yapıcaksın tr şartlarında film sitesi yönetip sürekli film upload etmiyorsan problem yok 8 megabit upload da tr standartlarında fena sayılmaz iyi yani 75 megabit desen her video ful hd garantisigüzel hoş güle güle kullan
zamanında 8 megabit kullanan biri olarak sölüyorum
suan 50 benim ondan bile türksel süperonline baya memnunum
![]()
Çok iyi ortalamanın üstünde bir hıza sahipsiniz online oyunlarda gerek yükleme işlemlerinde sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.Dün TurkNet'e geçtik ve altyapımız 73Mbps destekliyor bizde o kadar hız alıyoruz peki 75 download 8 upload iyi midir bu konular hakkında pek bilgim yok o yüzden soruyorum.
Hocam ful hdFull HD'mi? Çok rahat kasmadan 4K 60fps video bile oynatır bu hız.
Çok iyi ortalamanın üstünde bir hıza sahipsiniz online oyunlarda gerek yükleme işlemlerinde sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Ben de geçen hafta geçtim, 250 TL olmuş fiyatı, önümüzdeki hafta tekrar Türk Telekom'a geçeceğim sanırım.![]()
Full HD'mi? Çok rahat kasmadan 4K 60FPS video bile oynatır bu hız.
Çok iyi ortalamanın üstünde bir hıza sahipsiniz Online oyunlarda gerek yükleme işlemlerinde sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Twitter'a girip arama yerine "TürkNet zam" yazıp ara, göreceksin ki herkese zam mesajı gelmiş. Ekonomik şartlara göre yapmak zorunda kaldık diye açıklama yapıyorlar herkese. İptal edip başka firmaya geçeceğim sanırım, 1 hafta kullandım hemen zam haberi geldi...Cidden mi nereden gördün?
4K açıyor rahat ama monitör 720p.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.