İnternet değişikliği nasıl yapılır?

zJueX

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Biraz karışık başlık yazmış olabilirim. Taahhüdüm bitmiş bulunmakta (biteli bayağı oldu) internetle alakalı sorunla karşılaştım (Türk Telekom kullanıyorum) ariza kaydi oluşturdum 48 saat icerisinde çözümleneceğini söylediler. Araştırdığımda millete de 48 saat demişler fakat bazılarının çözümlenmesi 5 ayı bile aşmış. Bundan dolayı internet değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım? Türk Telekom'un sitesinden iptal ediliyor mu? Ek olarak TurkNet'e gecmek istedim bundan dolayı altyapiyi sorgulayayim dedim boş port olmadiği yazdi. TurkNet bunu halleder mi konuşsam yoksa Türk Telekom'a mı gitmeliyim? Ya da benim zaten bir portum olduğu için onun yerine sayılabilir mi? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arayıp kayıt oluşturtun onlar daha sonra neden iptal etmek istediğinizi vs soruyorlar yol verin ayrılın zaten taahhüd vs yok. TurkNet'e de gelince o iş onlara bağlı halledip halletmeyeceklerini kendileri söyler, boş port yoksa sanmıyorum olacağını o zaman bir şey yapmıyorlar. Altyapı da destek veren başka birisi yok mu?

Biraz karışık başlık yazmış olabilirim. Taahhüdüm bitmiş bulunmakta (biteli bayağı oldu) internetle alakalı sorunla karşılaştım (Türk Telekom kullanıyorum) ariza kaydi oluşturdum 48 saat icerisinde çözümleneceğini söylediler. Araştırdığımda millete de 48 saat demişler fakat bazılarının çözümlenmesi 5 ayı bile aşmış. Bundan dolayı internet değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım? Türk Telekom'un sitesinden iptal ediliyor mu? Ek olarak TurkNet'e gecmek istedim bundan dolayı altyapiyi sorgulayayim dedim boş port olmadiği yazdi. TurkNet bunu halleder mi konuşsam yoksa Türk Telekom'a mı gitmeliyim? Ya da benim zaten bir portum olduğu için onun yerine sayılabilir mi? İyi günler.

TurkNet %99 Türk Telekom altyapısı kullaniyir.

Benim agtigim arıza kaydı 4 ay oldu hala bir çıt yok torpil olmadan yürümez işler.

Arayıp kayıt oluşturtun onlar daha sonra neden iptal etmek istediğinizi vs soruyorlar yol verin ayrılın zaten taahhüd vs yok. TurkNet'e de gelince o iş onlara bağlı halledip halletmeyeceklerini kendileri söyler, boş port yoksa sanmıyorum olacağını o zaman bir şey yapmıyorlar. Altyapı da destek veren başka birisi yok mu?
Forumu gezerken bir yerde gördüm birisi demiş ki "ayni altyapi kullaniliyorsa arayin ... dan farkli issye gececegim deyin hemen halledecekler"

Forumu gezerken bir yerde gördüm birisi demiş ki "ayni altyapi kullaniliyorsa arayin... Dan farkli ISS'ye gececegim deyin hemen halledecekler"

Hocam halletmiyorlar ben aylarca süründüm, 2 ay internetsiz kaldım. Ülkemizdeki internet sistemi böyle maalesef. Adamlar bana üstüne para ödetti, iade istedim yapmadılar. Sonunda delirip 1300TL ceza ödeyip kapattırdım. Siz yine arayında onlar zaten aynı altyapıyı kullanıyorlar o yüzden diyorum, sonunuz benim gibi olmaz umarım. Superonline vs yok mu onları arayın.

Hocam halletmiyorlar ben aylarca süründüm, 2 ay internetsiz kaldım. Ülkemizdeki internet sistemi böyle maalesef. Adamlar bana üstüne para ödetti, iade istedim yapmadılar. Sonunda delirip 1300TL ceza ödeyip kapattırdım. Siz yine arayında onlar zaten aynı altyapıyı kullanıyorlar o yüzden diyorum, sonunuz benim gibi olmaz umarım. Superonline vs yok mu onları arayın.
Teşekkürler hocam sadece dusunerek bile sizi anlayabiliyorum. O zaman TurkNet'i arayip sormak var şuanlik, superonline falan olabilir fakat harici altyapi bulunmamakta.

Teşekkürler hocam sadece dusunerek bile sizi anlayabiliyorum. O zaman TurkNet'i arayip sormak var şu anlık, Superonline falan olabilir fakat harici altyapi bulunmamakta.

Kablonet vardi yanlış hatirlamiyorsam. Altyapi sorguladigimda cikiyordu.

Teşekkürler hocam sadece dusunerek bile sizi anlayabiliyorum. O zaman TurkNet'i arayip sormak var şu anlık, Superonline falan olabilir fakat harici altyapi bulunmamakta.

Kablonet vardi yanlış hatirlamiyorsam. Altyapi sorguladigimda cikiyordu.

Bence en iyisi uydu interneti ne olursa olsun çalışıyor elektrik kesilmediği sürece.

En üste bir uydu takiyorlar küçücük onlar her şeyi yapabiliyorsun deprem sayesinde öğrenmiş oldum rezil Türk Telekom 4 aydır altyapıyı acamiyor adamlar yattugu yerden para kazanıyor.

Bence en iyisi uydu interneti ne olursa olsun çalışıyor elektrik kesilmediği sürece.

En üste bir uydu takiyorlar küçücük onlar her şeyi yapabiliyorsun deprem sayesinde öğrenmiş oldum rezil Türk Telekom 4 aydır altyapıyı acamiyor adamlar yattugu yerden para kazanıyor.
Kesinlikle hocam altyapi gibi seylerle de zahmete girmiyorsun. Ama uzaynet cok pahali kablonet uydu sayilir mi bilmiyorum sayilirsa alinabilir.

Kesinlikle hocam altyapi gibi seylerle de zahmete girmiyorsun. Ama uzaynet cok pahali Kablonet uydu sayilir mi bilmiyorum sayilirsa alinabilir.

Bizim komsular hiperonline diye bir şey koydular. Uydu gene.

Hocam türknet size bir hız verir. Oradan onu seçip ödeme kısmında ev internetim var seçeneğini işaretleyip eskiden kullanılan internetin hizmet numarasını girmeniz gerekir. İsterseniz direkt internetinizi iptal edersiniz boş port açabilirler ama portu başkasının almaması için geçiş yapmanız gerek. Fakat biz fiberden vdsl e geçtik o yüzden taşıma işlemi yapamadık. Hem de binada vdsl kablo yoktu kurmaya geldiklerinde, elektrikçi çağırmanız gerek dediler biz de Vodafone dan Türk Telekoma geçtik ve gelen kişi daireye vdsl kablo çekti

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı