Internet Download Manager ile Youtube'dan video indirilmiyor

bugün itibarı ile bendede aynı sorun var.. reklam engelleyiciyi kapattığım halde indiremiyorum

yorumumu silemediğim içi güncellemek istedim, idm yi güncelledim şimdi indiriyorum. reklam engelleyiciyide açtım sorun yok.
Build 17den daha yeni bir sürüm mü çıktı?

Şimdi baktım 6.42 Build 18 çıkmış yarın deneyeceğim

Sorunu çözdüm. Daha doğrusu kaynağını buldum reklam engelleyici. Reklam engelleyici kapatınca reklamı geçtikten sonra indir dediğimde oluyor reklam engelleyici aktifken hatayı alıyorum. Sizde durum nasıl? Reklam engelleyici kullanıyor musunuz?
Çok teşekkür ederim. Sorun reklam engelleyicide. Aktif olduğunda nedenini anlayamadığım bir şekilde indirmiyor ama kapatınca hemen indirmeye başlıyor. Çok garip. Gerçekten çok teşekkür ederim işe yarayacağını hiç düşünmedim.

Çok teşekkür ederim. Sorun reklam engelleyicide. Aktif olduğunda nedenini anlayamadığım bir şekilde indirmiyor ama kapatınca hemen indirmeye başlıyor. Çok garip. Gerçekten çok teşekkür ederim işe yarayacağını hiç düşünmedim.
Rica ederim, son sürüme (6.42 Build 18) güncelleyince reklam engelleyici açıkken de indirmeye başladı bende.

Bendeki sorun daha tuhaf. Filmi başlatmadığım sürece sorun yok ama filmi başlatınca indir butonu gidiyor ve bazı siteler örneğin Kick platformu, vidoyu indirmeye çalıştığım zaman'' sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor'' diyor yakında da bu uzantıları Google kaldıracakmış sanırım. Dert üstüne dert...

Bendeki sorun daha tuhaf. Filmi başlatmadığım sürece sorun yok ama filmi başlatınca indir butonu gidiyor ve bazı siteler örneğin Kick platformu, vidoyu indirmeye çalıştığım zaman'' sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor'' diyor yakında da bu uzantıları Google kaldıracakmış sanırım. Dert üstüne dert...
youtube üzerinden video indirebiliyor musunuz güncel olarak bende aynı hatayı veriyor en güncel sürümde bile

Technopat Haberler

Geri
Yukarı