Internet Download Manager indirmesi başa dönüyor

2021

Centipat
Daha fazla  
Bir RAR dosyası indirmem gerek, Internet Download Manager kullanıyorum fakat indirirken biraz indirip tekrar başa sarıyor. Bu sadece 4-5 sitede oluyor. Biraz başa sardıktan sonra indirme hızı 1 bayt oluyor ve öyle kalıyor.

1628274544041.png

1628274653381.png

2. fotoğrafta %40 civarına gelip başa sardı. Nasıl indireceğim bu dosyayı bilen var mı?
Bu arada devam etme özelliği hayır olmuş. Normalde bu 4-5 site haricinde evet oluyor hep. Bunlarda hayır oluyor.

Bir RAR dosyası indirmem gerek, Internet Download Manager kullanıyorum fakat indirirken biraz indirip tekrar başa sarıyor. Bu sadece 4-5 sitede oluyor. Biraz başa sardıktan sonra indirme hızı 1 bayt oluyor ve öyle kalıyor.

Eki Görüntüle 1130103

Eki Görüntüle 1130105

2. fotoğrafta %40 civarına gelip başa sardı. Nasıl indireceğim bu dosyayı bilen var mı?
Bu arada devam etme özelliği hayır olmuş. Normalde bu 4-5 site haricinde evet oluyor hep. Bunlarda hayır oluyor.
İndirme yapmaya çalıştığınız yerden kaynaklı. Zaten dosya.co bizde de yasaklıdır. O tip yerleri tavsiye etmem. Başka kaynaklara bakın derim.

Tamam hocam teşekkürler.
Bir şey söyleyeceğim benim arkadaşım var bu sitelerden indirebiliyor hiç sorun çıkmıyor bende neden böyle oluyor?
Dediğim gibi sunucu kaynaklı olabiliyor. DNS veya VPN de etkileyebilir. Fakat servisi tavsiye etmiyorum. Yine de karar sizin. Kullanmanızı engelleyemeyiz.

Tamam hocam teşekkürler.
Birşey söyleyeceğim benim arkadaşım var bu sitelerden indirebiliyor hiç sorun çıkmıyor bende neden böyle oluyor?
Orijinal mi?
Orijinal ise arkadaşınızla ayni sürümü kullanmayi deneyin. Ya da son surume guncelleyin.

Orijinal mi?
Orijinal ise arkadaşınızla ayni sürümü kullanmayi deneyin. Ya da son surume guncelleyin.
Aslında evimde 2 tane bilgisayar var. İkisinden de İdm'yi kaldırdım. Normal googlenin kendi indirmesinden indirdim. Diğer bilgisayarda sorun çıkmadı fakat bu bilgisayarda 'Başarısız - Ağ Hatası' diyor. Bence bu bilgisayarda bir sorun var. İnternet Download Manager ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı