İnternet en hızlı nasıl bitirilir?

iOS kullanıyorum. 4K Video izlersem 1 saatte ne kadar gider?
Videonun içeriğine bağlı. Birisinin kamera karşısına oturup sadece konuştuğu videolar ile sürekli ekranda bir şeylerin hareket ettiği videolar arasında internet tüketimi arasında ciddi farklar var. Videonun 30fps/60fps olması da tüketimi büyük oranda etkiler. Ayrıca sahip olduğun internetin 4K videoları kesintisiz oynatması lazım. Örnek veriyorum 1 saatlik bir videoyu 4K çözünürlükte izlemek 10GB internet tüketiyor. Ancak senin internetin yavaş kaldığı için videoyu takıla takıla 2 saatte izleyebildin. Bu yüzden 10GB interneti 2 saatte harcayabilmiş oldun. Bana kalırsa interneti en hızlı harcamanın yolu bir şeyler indirmektir. Yüksek hızlı bir internete sahipsen 4K videolar izlemek pek verimli olmaz. Videonun ihtiyacı olan internetten daha yüksek bir hıza sahip olacağın için internetin maksimum hızda çalışmaz. Ancak bir şeyler indirdiğin zaman internetin indirme hızının neredeyse tamamını kullanırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı