İnternet Explore, Edge, Mozilla Gibi Tarayıcılarda Web Sitenin Açılmaması

chrome,edge vb her browserde geliştirici araçları bulunur orda karşına çıkacaktır ve hatta eğer bakmadıysan direk edgeye bak sana hata mesajı gösterebilir.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2017-06-09 13.27.50.png
    Ekran Resmi 2017-06-09 13.27.50.png
    138,4 KB · Görüntüleme: 91
dailogPolyfill nerede oluşturuldu göremedim.
Kod:
var dialogPolyfill = birşeyler
gibi bir kod olmalı ayrıca polyfill kelimesi farklı sistemlerde uyumsuzluğu gidermek için kullanılan alternatif kod parçası için kullanılıyor. Bir kontrol edin dialogPolyfill kodlarınızda mevcut mu? veya nereden geliyor.

dailogPolyfill nerede oluşturuldu göremedim.
Kod:
var dialogPolyfill = birşeyler
gibi bir kod olmalı ayrıca polyfill kelimesi farklı sistemlerde uyumsuzluğu gidermek için kullanılan alternatif kod parçası için kullanılıyor. Bir kontrol edin dialogPolyfill kodlarınızda mevcut mu? veya nereden geliyor.

"var dialogPolyfill = ..." diye oluşturmamışım. "var dialog = ... " ile oluşturduklarımı ise "dialogPolyfill" ile değiştirip test ettim durum yine aynı. Bu arada konsol kısmında şöyle bir detay dikkatime çarptı;

1.png

Kırmızı ile gösterdiğim google'nin stayle sheets'leri yüklenmiyor sanırım. Bununla ilgili olabilir mi hocam?

Son düzenleme:
hayır css dosyalarla bir alakası yoktur ama o dialogPolyfill da sorun olduğunu düşünüyorum polyfill kelimesi genelde uyumlu olmayan browserlerde alternatif kod parçaları için kullanılır. Bence dialogpolyfill kodunun nereye bağlı olduğunu ve bir sorun olup olmadığını araştırmalısın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı