Merhaba arkadaşımın evinde kalıyorum ve bugün itibarıyla internet hızı normalde 100Mbps iken şu an 1000MBPS oldu. Acaba taahhüt mü bitti diye şüpheleniyorum. Taahhüt bittikten sonra internet hızı ne oluyor bilgisi olan var mı? ISS: Superonline.
Arayın sorun taahhüt mü bitti diye. Bitmediyse hiç çaktırmayın.Merhaba arkadaşımın evinde kalıyorum ve bugün itibarıyla internet hızı normalde 100Mbps iken şu an 1000MBPS oldu. Acaba taahhüt mü bitti diye şüpheleniyorum. Taahhüt bittikten sonra internet hızı ne oluyor bilgisi olan var mı? ISS: Superonline.
Merhaba arkadaşımın evinde kalıyorum ve bugün itibarıyla internet hızı normalde 100Mbps iken şu an 1000MBPS oldu. Acaba taahhüt mü bitti diye şüpheleniyorum. Taahhüt bittikten sonra internet hızı ne oluyor bilgisi olan var mı? ISS: Superonline.
internet arkadaşımın üzerine olduğu için arayamıyorum maalesef.Arayın sorun taahhüt mü bitti diye. Bitmediyse hiç çaktırmayın.
umarım böyledir yoksa rdr2 indirdim hıza bakmadan. 100k ödemeyelim sonraBana da 1 ay 1000 Mbps hız hediye verdiler, arkadaşınıza mesaj gelmiştir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.