İnternet hızı 144 MB olmasına rağmen 9000 KB veriyor

Hmm Ethernet kablosu bizde belki vardır eskiden kablolu kullanıyorduk Ethernet kablosu neye benziyor dur acaba.

hocam lütfen ethernetsiz yapabilceğim bişeyleri önerin
En iyi verimi alabilmek için ethernet kullanmak lazım. Laptoplardaki kablosuz internet alıcıları çok güçlü olmayabiliyor. Laptopunuzun attıgım görseldeki kabloyla uyumlu olan portuna etherneti takın ve laptopunuzun bulunduğu odadaki kablolu internet çıkışına da diğer ucunu takın bu kadar.
 

Dosya Ekleri

  • images.jpg
    images.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 8
144 MB hızında bir paket yok. Paket hızına nereden bakıyorsunuz? Wi-Fi ayarlarından hıza bakıyorsanız o yerel ağ hızınız, paket hızınız ile alakası yok.

Paket hızınız büyük ihtimal 8 Mbps. Türk Telekom online işlemlerden bakın veya müşteri hizmetlerini arayıp sorun.
 
144 MB hızında bir paket yok. Paket hızına nereden bakıyorsunuz? Wi-Fi ayarlarından hıza bakıyorsanız o yerel ağ hızınız, paket hızınız ile alakası yok.

Paket hızınız büyük ihtimal 8 Mbps. Türk Telekom Online işlemlerden bakın veya müşteri hizmetlerini arayıp sorun.

T

En iyi verimi alabilmek için Ethernet kullanmak lazım. Laptoplardaki kablosuz internet alıcıları çok güçlü olmayabiliyor. Laptopunuzun attıgım görseldeki kabloyla uyumlu olan portuna Ethernet'i takın ve laptopunuzun bulunduğu odadaki kablolu internet çıkışına da diğer ucunu takın bu kadte.

Teşekkürler.
 
@İnşiyipcim olur internet hızınız berbat. Ayrıca IP adresiniz gözüküyor. Bağlantınız Fiber mi? Fiber ise başka bir cihazdan hızınızı ölçmeyi dener misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı