İnternet Hızı Nasıl Arttırılır?

allianz

Hectopat
Öncelikle herkese iyi günler. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama umarım bana yardım edersiniz.
Öğrenciyim ve interneti 3 kişi kullanıyoruz. Ev arkadaşlarımdan biri dowland açtığından bırakın video izlemeyi Face'de foto bile yüklemiyor. Bunun için ne yapmam lazım? Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bağlantı boştayken hız testi yapınız. Değerler normal ise bağlantınızda sorun yok. Dosya indirme sırasında donmalar olabilir. Normaldir. Donma sorunu yaşamak istemiyorsanız İdm programını denemenizde fayda var. İndirdiğiniz dosyayı istediğiniz düşük seviyede indirebilirsiniz. Böylece donmalar olmayacak.

Bu benim tespitime göre torrentten bir dosya indirerek internette takılırsan hem diğerkilerine internet vermemiş olursun hemde bütün hızı kendi bilgisayarına çekmiş olursun :D Biraz çılgınca iş yapmak istiyosan yap. Tavsiyem diğerkileri dowloand yaparken kısıtlı ayarda yapsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı