Misafir çocuğu geldi bize. Sürekli oyun, video indiriyor ve CS:GO oynarken birden 100 packet loss ve yüksek pingle karşılaşıyorum. Ya ben çocuğu döveceğim ya da modemi kısıtlamam gerek. Bunu nasıl yaparım?
Kapatırsa anlaşılır. O yüzden sadece yavaşlatmak istiyor.Eğer internete kabloyla bağlanıyorsanız, çocukta Wi-Fi ile bağlanıyorsa, modemin Wi-Fi'sini kapatabilirsiniz.
Eğer internete kabloyla bağlanıyorsanız, çocukta Wi-Fi ile bağlanıyorsa, modemin Wi-Fi'sini kapatabilirsiniz.
O zamanda internetimi kapattılar diye ağlayacak yanıma gelecek falan iyiden sinir olurum hocam kısıtlamam lazım sadece.
O zamanda internetimi kapattılar diye ağlayacak yanıma gelecek falan iyiden sinir olurum hocam kısıtlamam lazım sadece.
Hocam denedim onu ailesine gitti bi şekilde aa böyle olmuş diyerek geçiştirdim.MAC filtrelemeden engelleyin. Sorarsa herkeste var sende yok telefonu bozmuşsun de hem oynayamaz hem de internet rahatlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.