İnternet hızı nasıl aşırı düşürülür?

• Konuyu başlatan TSML
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.307

TSML

Hectopat
Daha fazla  
Misafir çocuğu geldi bize. Sürekli oyun, video indiriyor ve CS:GO oynarken birden 100 packet loss ve yüksek pingle karşılaşıyorum. Ya ben çocuğu döveceğim ya da modemi kısıtlamam gerek. Bunu nasıl yaparım?

Misafir çocuğu geldi bize. Sürekli oyun, video indiriyor ve CS:GO oynarken birden 100 packet loss ve yüksek pingle karşılaşıyorum. Ya ben çocuğu döveceğim ya da modemi kısıtlamam gerek. Bunu nasıl yaparım?

Modemde birden fazla kanal varsa eğer çocuğun bağlandığı kanala sınırlı veri transferi sağlayabilirsiniz.

Eğer internete kabloyla bağlanıyorsanız, çocukta Wi-Fi ile bağlanıyorsa, modemin Wi-Fi'sini kapatabilirsiniz.
Kapatırsa anlaşılır. O yüzden sadece yavaşlatmak istiyor.

Eğer internete kabloyla bağlanıyorsanız, çocukta Wi-Fi ile bağlanıyorsa, modemin Wi-Fi'sini kapatabilirsiniz.

O zamanda internetimi kapattılar diye ağlayacak yanıma gelecek falan iyiden sinir olurum hocam kısıtlamam lazım sadece.

O zamanda internetimi kapattılar diye ağlayacak yanıma gelecek falan iyiden sinir olurum hocam kısıtlamam lazım sadece.

Modem sizin odanızda mı? Üstüne yastık basın belki Wi-Fi gücü azalır. Beki alüminyum gibi bir şey de olabilir. Bilmiyorum :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı