ZenciHanedanlıgı
Picopat
İnternetim 70Mbps. 250 Mbps yapsam pingim düşer mi? Yabancı sunucularda yüksek ping aliyorum da.
Düşmez düşse bile hissedilir olmayacaktır. Ping daha çok server ile olan uzaklıkla alakalı.İnternetim 70Mbps. 250 Mbps yapsam pingim düşer mi? Yabancı sunucularda yüksek ping aliyorum da.
Yabancı sunucularda yüksek ping almanız normal. Pingin internet hızıyla çok bir alakası yok.İnternetim 70Mbps. 250 Mbps yapsam pingim düşer mi? Yabancı sunucularda yüksek ping aliyorum da.
Hayır düşmez. Ping değerinin net karşılığı için hiç bir yük, yani ekstra telefon vb başka cihaz internete bağlı değilken deneyin. 70 MBps ideal ping için yeterli bir internet hızı.İnternetim 70Mbps. 250 Mbps yapsam pingim düşer mi? Yabancı sunucularda yüksek ping aliyorum da.
İnternetim 70Mbps. 250 Mbps yapsam pingim düşer mi? Yabancı sunucularda yüksek ping aliyorum da.
Yabancı sunucularda pingin yüksek olması normaldir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.