İnternet hızım nasıl?

Alt yapım fiber 100 Mbps destekliyor 24Mbps kullanıyorum daha yüksek hızda bir şey indirmek canımı sıkmaz.

İşte zamanında bende öyleydim sonra yine download beklemek can sıkıyor 4 Mbps internetten 80 Mbps'ye geçtim ve yetmiyebiliyor insan satın aldığı oyunu hemen oynamak istiyor sizin dediğiniz kadar basit değil.

İşte zamanında bende öyleydim sonra yine download beklemek can sıkıyor 4 Mbps internetten 80 Mbps'ye geçtim ve yetmiyebiliyor insan satın aldığı oyunu hemen oynamak istiyor sizin dediğiniz kadar basit değil.

Anladım şu an mesela 3 MB hız ile 4 saat bekleyebiliyorsun ama 8 MB hızla2 saat bekleyemiyorsun anladım gibi :D

VDSL 24mgps(YALIN) ile anlaştım 137₺
Aynı hıza Poyraznet 55 TL'ye sunuyor. Bence de çok pahalı.

İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.

Altyapınıza göre ulaşabileceğiniz max hız değerini görebilirsiniz. Adres sorgulaması yapıp ekran görüntüsü olarak koyabilirseniz iyi olur.

Altyapı sorgusunda çıkmıyor ama VDSL olduğuna eminseniz örneğin Netspeed'i ya da Türknet'i arayıp XXX ISS Hizmet sağlayıcısından aldığınız TÜRK TELEKOM altyapılı VDSL aboneliğini taşımak istediğinizi söylediğinizde size yardımcı olmaları lazım. Ayrıca ilk aydaysanız cayma bedeli çıkmaması lazım. Arayıp öğrenebilirsiniz ISS'nizi.

Ciddiyim.
İleride altyapın gelişirse anlarsın demek istediğimi.
Benim alt yapı asla gelişmez :(
Aynı hıza Poyraznet 55 TL'ye sunuyor. Bence de çok pahalı.

İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.

Altyapınıza göre ulaşabileceğiniz max hız değerini görebilirsiniz. Adres sorgulaması yapıp ekran görüntüsü olarak koyabilirseniz iyi olur.

Altyapı sorgusunda çıkmıyor ama VDSL olduğuna eminseniz örneğin Netspeed'i ya da Türknet'i arayıp XXX ISS Hizmet sağlayıcısından aldığınız TÜRK TELEKOM altyapılı VDSL aboneliğini taşımak istediğinizi söylediğinizde size yardımcı olmaları lazım. Ayrıca ilk aydaysanız cayma bedeli çıkmaması lazım. Arayıp öğrenebilirsiniz ISS'nizi.
Hocam pahalı olduğunu biliyorum fakat söylediğiniz gibi bir çok servis sağlayıcısıyla konuştum. Fakat kapsama haritasında alt yapı görünmediği için hiç kimse bir çözüm üretmiyor.

Benim altyapı asla gelişmez :(

Hocam pahalı olduğunu biliyorum fakat söylediğiniz gibi birçok servis sağlayıcısıyla konuştum. Fakat kapsama haritasında altyapı görünmediği için hiç kimse bir çözüm üretmiyor.

Hocam Türk Telekom bence yine iyi bir tercih olabilir sizin şartlarınıza göre her türlü desteği vardır.
Bir bakın derim olmadı cayma hakkınız var.
Altyapı gelişmez diyip canınzı sıkmayın mahallenizdeki kişilerle konuşup muhtara iletin.
Benim de altyapım berbattı sonra nedense iyileşti VDSL desteği eklediler.

Benim alt yapı asla gelişmez :(

Hocam pahalı olduğunu biliyorum fakat söylediğiniz gibi bir çok servis sağlayıcısıyla konuştum. Fakat kapsama haritasında alt yapı görünmediği için hiç kimse bir çözüm üretmiyor.
Hocam hizmet numaranız var. Hangi ISS'desiniz.
Türk Telekom'da iseniz Online işlemler indirin. Giriş yapın. Herhangi bir adres bilgisi belirten sözleşme, e fatura gibi bir belge arayın uygulamada. Baktınız yok, edevlette yazar. O da olmadı ararsanız söylemek zorundalar. Belki hizmet numaranız aracılığıyla yardım edilir size.

Tabi siz aslında Türk Telekom değil de KABLONET firmasının koaksiyel anten kablosu ile FTTB hizmet alıyorsanız ve bölgenizde aslında TÜRK TELEKOM altyapısı yoksa durum çok farklı. Hizmet aldığınız ISS ve modeminizin marka modelini öğrenebilir miyiz?

Kablonet altyapısı ile Superonline ve Vodafone kablo hizmeti veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı