DarkMen
Hectopat
Sırf bunun için azureden VDS açtım. Çok merak etmiştim.Her kesin hayalindeki internet hızı.![]()
Sırf bunun için azureden VDS açtım. Çok merak etmiştim.Her kesin hayalindeki internet hızı.![]()
Kabloda 950 civarını görüyor, modem Wi-Fi 5 olduğu için tablette o hızı aldım.Her kesin hayalindeki internet hızı.![]()
Ve halen ADSL kullanan biz.Kabloda 950 civarını görüyor, modem Wi-Fi 5 olduğu için tablette o hızı aldım.
Sırf bunun için Azure'den VDS açtım. Çok merak etmiştim.![]()
Birde kablosuz muydu bu?Kabloda 950 civarını görüyor, modem Wi-Fi 5 olduğu için tablette o hızı aldım.
ISS sırf internet "var" diyebilmek için yapmış.Çok şükür edin çünkü geçen ay 0.9 Mbps Download 0.1 Mbps Upload alıyordum.
Ben senin neden altında kalayım kiOrtalığı karıştıracak bir görsel bırakalımEki Görüntüle 1983212
Bir de kablosuz muydu bu?![]()
Yaklaşık 2-3 ay önce 3 Mbps Download alıyorduk, ankastreden eve CAT6 kablo çektik 10 Mbps oldu.Çok şükür edin çünkü geçen ay 0.9 Mbps Download 0.1 Mbps Upload alıyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.