İnternet hızım nasıl?

Vodofone

Bu paket 100 lira ne. Bizim internet 32 veya 24 Mbps ama 100 lira mi ne. Nasıl 100 lira bu internet?
Sanırım dedim hocam. Ben ödemiyorum. Babam ödüyor. O bilir kaç lira olduğunu. Ama çok pahalı değil. Normal fiyat yani.

Kablonet diye tahmin ediyorum.
Vodofone hocam.

@OnePC 100 liraya çok uygun bir paket. Türkiye şartlarının kat kat üstünde bir hız alıyorsunuz.
100 liradan biraz fazla olabilir hocam. Kablolu internette hızım çok iyi. Kablosuz da biraz düşebiliyor hızım.

Vodafone.

Sanırım dedim hocam. Ben ödemiyorum. Babam ödüyor. O bilir kaç lira olduğunu. Ama çok pahalı değil. Normal fiyat yani.

Vodafone hocam.

100 liradan biraz fazla olabilir hocam. Kablolu internette hızım çok iyi. Kablosuz da biraz düşebiliyor hızım.

Gaziantep'te çevremde ne kadar eş-dost Vodafone müşterisi varsa illah etmiş durumda. Sizin bu değerleri almanız çok iyi. Paket fiyatları şaşırtmalı - tarifeye ek 20 TL modem ücreti alınıyor aylık. Fiyatları uygun ama çevremdekiler memnun değil.

Gaziantep'te çevremde ne kadar eş-dost Vodafone müşterisi varsa illah etmiş durumda. Sizin bu değerleri almanız çok iyi. Paket fiyatları şaşırtmalı - tarifeye ek 20 TL modem ücreti alınıyor aylık. Fiyatları uygun ama çevremdekiler memnun değil.
Ben Adana da yaşıyorum hocam. Merkezde. Binanın da alt yapısı fena değil. Türkcell kullanıyorduk önceden o daha hızlıydı. Fiyatı pahalı olduğu için Vodofone'a geçtik.

Hadi en fazla 130 lira olsun, gene iyi bence.
Aynen hocam. Biz zaten internete 150 liradan fazla ödemeyiz hiç.

Fiyatına göre gayet güzel.
Aynen. Gayet memnunum. Kablolu internet olunca böyle hız alabiliyorum. Kablosuz hız bazen çok düşebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı