Hocam daha önce de söylediniz.Türk Telekom Hipernet Limitsiz 24 Mbps 100 GB internet
Eki Görüntüle 261568
Önerir misiniz? Kablo Netle arada kaldım. Kablo netin sinema paketi var diye 10 lira daha verip daha kötü internet almak istiyor babam.50Mb/s değil, 35Mb/s veriyorlar. Sonra sorun olmasınBende 35Mb/s paketini kullanıyorum AKN yok taahhüt yok kafam rahat.
Eki Görüntüle 261553
Altyapı sorunlu değil ise öneririm. Yeni hat bağlayacaksanız tek sıkıntı TT çalışanları geç geliyor. 2 hafta kadar sürebiliyor. Arıza yaşarsanız yine geç gelirler ama başlarında beklersen sorununu çözerler. Yani sabrını test edecekler. Taahhüt yok, AKN yok. Sinema paketi olacak diye kötü internet kullanmaya gerek yok. AKN yok sonuçta, istediğiniz kadar film indirirsiniz.Önerir misiniz? Kablo Netle arada kaldım. Kablo netin sinema paketi var diye 10 lira daha verip daha kötü internet almak istiyor babam.
Hocam fukaralık değil de hızınız bayağı düşükmüş. Çok uygun fiyatlara daha güzel internet hizmeti alabilirsiniz.İçinizde en fukara benim galiba![]()
Cıks, alamıyorum.Hocam fukaralık değil de hızınız bayağı düşükmüş. Çok uygun fiyatlara daha güzel internet hizmeti alabilirsiniz.![]()
Öyle bir kural yok.@Mr_YAMYAM İntenetin Ankara'da daha hızlı olması gerekiyor.
Lakin ki öyle değildir...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.