İnternet Hızınız Ne Kadar?

@@Grkn00
Bu olayın ille alakası yok. İstanbul'un göbeğindeki yerlerde altyapı kötü olabiliyor. Belki sizde yüksek hızda (Türkiye için yüksek) internet kullanabileceksiniz ama farkında değilsiniz. Altyapınız nedir? Eğer VDSL destekliyorsa TurkNet, Millenicom, NetSpeed gibi ucuza (diğer firmaların paketlerine göre) yüksek hız veren internet servis sağlayıcılarına geçiş yapabilirsiniz.

@@Grkn00
Bu olayın ille alakası yok. İstanbul'un göbeğindeki yerlerde altyapı kötü olabiliyor. Belki sizde yüksek hızda (Türkiye için yüksek) internet kullanabileceksiniz ama farkında değilsiniz. Altyapınız nedir? Eğer VDSL destekliyorsa TurkNet, Millenicom, NetSpeed gibi ucuza (diğer firmaların paketlerine göre) yüksek hız veren internet servis sağlayıcılarına geçiş yapabilirsiniz.
Maalesef ADSL var en fazla 16 alabiliyorum. En azından tam 15-16 alabiliyorum.

390551

Vodafone Fiber 200 Mbps / 10 Mbps olan paketini kullanıyorum. Normalde hiç sorun yaşamazdım ama bu sabah hızımın 100 Mbps ile sınırlanndırılmış olduğunu görüp çağrı merkezine ulaştım, 6-7 saat içinde sorunum çözüldü. Genel olarak memnunum, ping genellikle 3-4 ms oluyor fakat sanırım yoğunluk nedeniyle bu saatlerde yüksek çıkmış olabilir.

Screenshot_28.png

16 Mbps Superonline 70 TL veriyorum. Sizin hızları görünce keşke İstanbulda Ankarada yaşasaydım dedim 😶
İstanbul'da olmama rağmen 4 ay önce 8 Mbps ADSL internetim ile sürünüyordum.
Oyunlarda ping değerleri nasıl?
Bulunduğum bölgeden dolayı sanırım pingim hep iyiydi. Eskiden Millenicom 8 Mbps ADSL kullanırken bile CS:GO'da 60 ms alırdım. Şu an serverine göre değişse de 50-55 ms arası alıyorum.

TürkNet 35/3 kullanıyorum, AKK yok, kesilme sorunum yok ve 65₺ ödüyorum. Geçen günlerde altyapıya baktığım zaman 75/4'e kadar desteklediğini gördüm ve 15₺ ek ücret ödemeye razı olarak yükseltmek istedim fakat sabit hat sahibi olmam gerekiyormuş. Şimdi de onunla uğraşmam gerekiyor ama genel olarak memnunum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı