İnternet kafe açmak

Abilerim, değerli yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Herkes çok olumlu yorumlar yapmış. Haklısınız biraz yüksek bir kart ama çok fark açan bir kart olur diye düşündüm. Fakat ortak düşünce 2060 üzerinde üzerinde birleşmiş. Benim için daha iyi olur. Birkaç tane 3060 ayrı bir köşede olabilir. En azından reklam olur. Tekrar tek tek hepinize teşekkür ederim.

Hocam ben 1660 diye düşünüyorum ama karar sizin.

Abilerim, değerli yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Herkes çok olumlu yorumlar yapmış. Haklısınız biraz yüksek bir kart ama çok fark açan bir kart olur diye düşündüm. Fakat ortak düşünce 2060 üzerinde üzerinde birleşmiş. Benim için daha iyi olur. Birkaç tane 3060 ayrı bir köşede olabilir. En azından reklam olur. Tekrar tek tek hepinize teşekkür ederim.
Bir de hocam ben kimsenin gelip de hikayeli oyun oynayacağını sanmıyor internet kafede. E spor oyunlarını yüksek ayarda rahat oynatacak şekilde bir sistem toplayın bence. Dediğiniz sistemi alıp da boş zamanlarda mining de yaptırabilirsiniz bu arada.

Selamlar bulunduğum şehirde 4 5 büyük internet kafe tek var. Onlarında sistemleri eski. Buradaki net kafelerde en yüksek ekran kartı RX 580. kuracağım sistem;
RTX 3060 TUF 12 GB.
Ryzen 5 5600X.
M.2 SSD.
32 inç Monster 2K monitör.
Böyle 15 20 masalı bir internet kafe açma düşüncem var. Dükkan konumu çok iyi yerde ve senelik kira 40 bin lira. 1 sene sonra 20 30 masa daha atmak istiyorum. Sizce bu işe girmeli miyim?

Saati artık neredeyse 7 8 TL olmuş bildiğiniz ya tutarsa tarzı. Kusra bakmayın da pek gelen giden olmaz elinizde kalır.

Hayır gayet iyi. Bu kullanacağın sistem senin Kafene gelecek müşterileri çok memnun bırakır ve sisteminle diğer Net Kafelerine fark atarsın.
Para? Kafeyi o kartla açmak için harcayacağı parayı tekrar kazanması 5-6 yıl sürer, masa sayısı da çok az zaten. Kesinlikle aptallık olur.
@Vagon Necmi 7 Fark yaratmanın öneminin bilincinde olmanız çok güzel fakat bu denli büyük bir girişim de bulunmayı planlıyorsanız basit bir internet forumundan daha güvenilir kaynaklara başvurmanızı öneririm. Mesela, o şehir de popüler olan internet kafelere gidin ve kafe sahibiyle görüşme fırsatı bulursanız elinizden geldiğince bilgi öğrenmeye çalışın, mesela neden kullandıkları sistemlerin yüksek olmadığını sorun. Bunu Online olarak da şehir dışında ki kafe sahiplerinin Gmail adreslerine mail atarak da danışabilirsiniz. Ayrıca internet kafe zamanla oturur, ilk kafeyi açtığınızda kampanya falan yapmanızı öneririm, internet kafenizi düzenli kullanan bir kitlenin oluşması uzun zaman alır çünkü bu işte güven önemli diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı