İnternet Kafe Anılarınız

Masaların boşalmasını beklerdik. 6 tane masa vardı 🤠

Sonra zaman hızlı geçerdi. 2 saat oynardım en fazla zaten.
Birde genelde her kafede olur ama, bizde de masa 9 vardı. Herkes masa dokuza geçmek için yarışırdı resmen. 🙂

Silkroad Online oynuyorduk. Karakter kasıyorduk. Kafe sahibinin yüksek seviye karakteri vardı. Bizi de bedavaya kasıyordu. İlkokuldayken okuldan kaçıp kaçıp gidip karakter kasıyorduk. Salı günleri sunucular bakıma girdiği için normalden daha boş oluyordu. Özellikle o gün giriyorduk oyuna. Normalde çok zor giriliyordu çünkü. Sonra 1 Liraya 1M Gold satın alıyorduk aktartıyorduk falan. Güzel günlerdi.

Arkadaşımla LOL oynuyorduk. Jungle rolünde hecarim oynarken full hareket hızı kastım. Nasıl kaptırdıysam roam atarken yüksek sesle kişnedim. Herkes gülmüştü unutamıyorum. 😂 Ankara Meram Internet Cafe candır.

Mahalledeki arkadaşlarımla CS 1.6 turnuvası yapacaktık, internet kafeye gittik. Herkes masalarına oturdu ben de oturdum ve ses kasmak için kulaklığı taktım. Takmamla birlikte kulağımda bir ıslaklık hissettim. Çıkardığımda ise birisinin kulaklığa tükürdüğünü fark ettim. O gün bugündür o internet kafeye de gitmedim.

Biraz eğlenelim. Herkes yaşadığı komik internet kafe anılarını anlatsın. Benim anılarımdan biri: FIFA 07 oyununun popüler olduğu zamanlar, internet kafeler tıka basa dolu. FIFA oynayıp birbirlerine küfür eden çocuklardan, gına gelmişti, müşteriler rahatsız oluyordu. Kafe sahibi uyarmıştı çocukları. Bağrışmalar azalarak devam etti. Daha sonra süresi dolan çocuklar diğer arkadaşlarını izliyorlardı. Bir masa da 3 kişi vardı. Daha sonra birinin eli monitöre çarptı, monitör yere düşer düşmez hepsi topuklamıştı. 🙂
Kulaklık takılıydı, mikrafonu çıkardım, herhangi bir şekilde birisiyle konuşmadığım halde kendimle konuşuyordum sesli konuşuyordum :D Adamlar beni görüp gülmüşlerdi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı