İnternet kafede giriş yaptıktan sonra Valorant hesabı süresiz askıya alındı

Gandalfs

Decapat
Katılım
1 Haziran 2021
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bugün başıma talihsiz bir olay geldi, internet kafede oynarken Valorant'ı açtım arkadaşımın gelmesini beklerken başka bir oyuna girdim (WWE2k23) Valorant menüde açık bir şekilde duruyordu, herhangi bir karşılaşmaya dahil değildim.
Birkaç dakika geçtikten sonra oyundan atma sesini duydum, Valorant'a girdiğimde hesabımın yasaklı 3. parti yazılım kullandığımı söyleyerek süresiz uzaklaştığımı gösteren mesaj geldi (bırakıyorum fotoğrafı)
Riot Games'e ticket attım, Şikayetvar'a vs. yazdım ama geri olumsuz sonuç alırım diye korkuyorum, başına böyle bir durum gelen birisi nasış çözdüğünü paylaşırsa çok sevinirim.
Hesabımda gerçekten çok emek harcadım ve böyle basit bir nedenden gitmesi çok üzücü olur benim için.

IMG_20230413_131919_1.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet çünkü oynadığım oyunla alakalı değil, başka bir internet kafede de arka planda oynamıştım yine oyunu hiçbir sıkıntı çekmedim. Bugün de her zaman gittiğimden farklı bir internet kafede oynadım, yine aynı şekilde oyunu arkadan açtım ve 6-7 dakika sonra ban yedim.
Ama bir konu daha olmuştu, sabah derecesiz maçta rakip takım vuruşlarımdan dolayı beni hile sanıp reportlamıştı, sizce vuruşlarda bir anormallik sezip de banlamış olabilirler mi? Ama o zamanda 3. parti ban atmazlardı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı