İnternet Kafeden bilgisayar almak

Ben internet Cafe'den PC alacağım. Ucgen oyun arsivini kurulu PC'de, verir mi oyle tanidik? Eski PC kuruluydu. Format attim, simdiden teşekkürler. Hizli konuyla ilgilendiginiz için.
Üçgen oyun arşivini verse bile bazı oyunları oynayamazsın steam,origin vs. hesapları ister hem çoğu oyun onların ana bilgisayarında ki verilerle çalışıyor alıp eve sırtlarsan hatasız çalıştırabileceğini düşünmüyorum ( konu hakkında net bilgim yok).İnternet kafeden bilgisayar almakta aşırı sağlıksız o bilgisayarlar her gün her saat çalışıyor uzun sürelerdir ayrıca hor kullanılıyor bence hiç bulaşma.
 
Bir şart ile alınabilir cafeci kabul ederse Aida Extreme'i kur ve bir saat oyun oynadıktan sonraki sıcaklık değerlerine bak.
Bir de sistemin özelliklerini yazarsan iyi olur.
 
Ben internet kafeden 2009 senesinde 40 liraya tuplu CRT monitör aldim halen kullanmaktayim lakin aldigim kafe samimi arkadasimdi monitör 2 sene bile kullanilmamisti.
 
Bir şart ile alınabilir fakat Cafe'ci kabul ederse AIDA Extreme'i kur ve bir saat oyun oynadıktan sonraki sıcaklık değerlerine bak bir de sistemin özelliklerini yazarsan iyi olur.

Hocam fazla düzgün yazmışsın arkadaş için şöyle yazman gerek.
Alınabilir şart bir ile kabul ederse kafeci kur AIDA Extreme saat bir yap test.
 

Geri
Yukarı