İnternet kafeden oynanan CS2'de VAC yer mi?

TwistyJead

Decapat
Daha fazla  
İnternet kafeden girdik hesabıma ama içime şüphe düştü, takıntılıyım. İnternet kafeden CS2 girdik, açılması vs. çok uzun sürdü, arkadaşlarla girecektik giremedik. Herhangi bir sunucuya bir türlü bağlanamadık. Oyunu oynamadık, ana menüde kaldık. Şimdi sorum şu, VAC yeme ihtimali var mı?

Not: Bilgisayar geldiğimizde kapalıydı, deepfreeze varsa onunla gitmiş olabilir mi?

VAC hile koruma sistemidir. Sunucuya bağlanmamanızla geç açılmasıyla ne alakası var? Niye ban yiyesiniz?

Çünkü daha önce ban yiyen insanları gördüğüm için içime böyle bir şüphe düştü. Cevabınız için teşekkür ederim, ama ben hesabıma çok değer verdiğim için en ufak bir şeyde takabilirim. Sağ olun yinede.

VAC sistemi neredeyse artık kullanılmıyor gibi durum söz konusu gönlün rahat olsun. Oyunla ilgilenmiyorlar gibi sanki. Arkadaşım normal internetten rastgele indirdi kullanıyor 4 5 aydır hiçbir sorun olduğunu görmedim onda gönlün rahat olsun.

VAC sistemi neredeyse artık kullanılmıyor gibi durum söz konusu gönlün rahat olsun. Oyunla ilgilenmiyorlar gibi sanki. Arkadaşım normal internetten rastgele indirdi kullanıyor 4 5 aydır hiçbir sorun olduğunu görmedim onda gönlün rahat olsun.

Güzel cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Oyunu çalıştırırken komut istemcisi vs. çalıştırıldığı için ve arkaplanda bir sürü bilmediğim görmediğim uygulama çalıştığı için bu soruyu sordum. Çok sağ olun cevabınız için.

İnternet kafeye çok giderim cs oynamak için özellikle cs2 çıktığından beri her hafta en az 1 kere giderim. Dediğiniz gibi saçma sapan sorunları var açılması falan uzun sürüyor bazen donuyor oyun kafede, serverlar yüzünden olduğunu söyledi kafe sahibi bana öyle bir şeymiş pek bilmiyorum. İçiniz rahat olsun ben aylardır oynuyorum ve sıkıntı yaşamadım ban yemezsiniz.

İnternet kafeye çok giderim CS oynamak için özellikle CS2 çıktığından beri her hafta en az 1 kere giderim. Dediğiniz gibi saçma sapan sorunları var açılması falan uzun sürüyor bazen donuyor oyun kafede, serverlar yüzünden olduğunu söyledi kafe sahibi bana öyle bir şeymiş pek bilmiyorum. İçiniz rahat olsun ben aylardır oynuyorum ve sıkıntı yaşamadım ban yemezsiniz.

Çok teşekkür ederim hocam sağ olun. Ama gittiğim yer çok bilinmedik olduğu için ve biraz kalitesiz olduğunu düşündüğüm için böyle olabileceğini düşündüm. Güzel cevabınız için çok teşekkür ederim değerli hocam.

Daha önce bu cihazda kullanılmış olsa bile mi bir şey olmaz hocam? Teşekkür ederim bu arada.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim hocam sağ olun. Ama gittiğim yer çok bilinmedik olduğu için ve biraz kalitesiz olduğunu düşündüğüm için böyle olabileceğini düşündüm. Güzel cevabınız için çok teşekkür ederim değerli hocam.

Daha önce bu cihazda kullanılmış olsa bile mi bir şey olmaz hocam? Teşekkür ederim bu arada.

Sen oyunu oynarken herhangi bilinmedik bir dosya açmadığın için sorun olmaz. Gönlün rahat olsun bilgisayarda hile olsa bile tıklamadığın sürece çalışmaz. Ve oyun gerçekten hilecilere VAC atmıyor. Bir tane Rus mevlena geldi profiline kaç aydır bakıyorum hiç sorun gözükmüyor.

Sen oyunu oynarken herhangi bilinmedik bir dosya açmadığın için sorun olmaz. Gönlün rahat olsun bilgisayarda hile olsa bile tıklamadığın sürece çalışmaz. Ve oyun gerçekten hilecilere VAC atmıyor. Bir tane Rus mevlena geldi profiline kaç aydır bakıyorum hiç sorun gözükmüyor.

Anladım hocam, çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattığınız için de ayrı teşekkür ederim. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı